Registriraj se na forumu, tako imaš više mogućnosti!klik za više informacija

Zašto se registrirati?

Pa za početak možeš sudjelovati u temama na forumu, raspravljati na chatu a i razvijati prijateljstva sa članovima.

Manje reklama!

Kao registrirani korisnik možeš uploadati prijevode koji će onda moderatori i administratori odobriti ili odbaciti uz objašnjenje zašto.

Kao član potrebno je držati se pravila foruma i sajta.

Uvijek se možete predstaviti, iskazati interese il što god se sjetite u ovom dijelu.

Bouquet of Barbed Wire (2010)

Skok na sezonu: 1

 

Opis:

Život Petera i Cassie Manson potpuno se poremeti kad im voljena kći Prue prizna da je trudna sa svojim profesorom, Gavinom Sorensonom. Prue namjerava zadržati dijete, prekinuti školovanje i udati se za Gavina. Osim što se boji za kćerinu budućnost, Peter je siguran da mu Gavin želi napakostiti.
Peter je uspješan arhitekt, uredi su mu u londonskom Cityju, ali recesija ga je ozbiljno pogodila. Nastojeći privući nove klijente, on i njegov partner Richard odluče zaposliti mladu snagu. Uspješna kandidatkinja je Sarah Francis, lijepa i talentirana mlada djevojka. Peter nastoji prevladati strah da je zauvijek izgubio kćer, a istodobno se sve više otuđuje od Cassie. Je li to samo očinska briga ili je Peterova ljubav prema Prue prerasla u opsjednutost? Uskoro Petera pogodi vijest da se njihov jedini klijent povlači iz posla koji je tvrtku održavao na životu. Peter osjeća da je Sarah jedina osoba kojoj se može povjeriti. Dok mu se život raspada, Peter se upušta u vezu sa Sarom...

 

 

IMDb     TVDb     Wikipedia     TVRage

 

 

Pripremio: King Eric; Izvor: mojtv.hr

  • #
  • Naziv
  • Status
  • Airdate
  • Rejting
  •  

Sezona 1

Pomogni u radu sajta!
PayPal
 
 
bytesized seedbox

Kalendar serija
CACHE: off
Prijava / registracija putem društvenih mreža