Registriraj se na forumu, tako imaš više mogućnosti!klik za više informacija

Zašto se registrirati?

Pa za početak možeš sudjelovati u temama na forumu, raspravljati na chatu a i razvijati prijateljstva sa članovima.

Manje reklama!

Kao registrirani korisnik možeš uploadati prijevode koji će onda moderatori i administratori odobriti ili odbaciti uz objašnjenje zašto.

Kao član potrebno je držati se pravila foruma i sajta.

Uvijek se možete predstaviti, iskazati interese il što god se sjetite u ovom dijelu.

Origins The Journey of Humankind

Skok na sezonu: 1

 

Opis:

Priča o razvoju ljudske civilizacije u osam zanimljivih nastavaka otkriva nam sve događaje i činjenice koje su uticale na razvoj modernog sveta. Ovaj serijal prava je avantura kroz vreme koja seže duboko u prošlost kako bi prikazala naše poreklo i pozabavila se trenutkom u kojem započinje ljudska evolucija.
Iako trenutno živimo u razdoblju u kojem dominiraju pametni telefoni, sateliti i ostala tehnološka čuda, ovaj jedinstveni pogled u prošlost odgovara nam na pitanja koja su ključna za razumevanje modernog sveta: Kako smo ovde dospeli? Kako je homo sapiens evoluirao u astronauta koji može putovati u svemir i hodati po Mesecu? Serija se bavi najvažnijim trenucima za razvoj ljudske vrste, a njih dočarava uz pomoć fantastičnih animacija i specijalnih efekata. Svaka priča počinje današnjicom, a završava tako što nas vodi na početak: do porekla određene pojave. Serija će se baviti uticajem ključnih elemenata: vatre, oruđa, transporta, na istoriju i svet.

 

IMDb   TVDb

 

Pripremila: maksi

  • #
  • Naziv
  • Status
  • Airdate
  • Rejting
  •  

Sezona 1

Pomogni u radu sajta!
PayPal
 
 
bytesized seedbox

Kalendar serija
CACHE: on
Prijava / registracija putem društvenih mreža