Registriraj se na forumu, tako imaš više mogućnosti!klik za više informacija

Zašto se registrirati?

Pa za početak možeš sudjelovati u temama na forumu, raspravljati na chatu a i razvijati prijateljstva sa članovima.

Manje reklama!

Kao registrirani korisnik možeš uploadati prijevode koji će onda moderatori i administratori odobriti ili odbaciti uz objašnjenje zašto.

Kao član potrebno je držati se pravila foruma i sajta.

Uvijek se možete predstaviti, iskazati interese il što god se sjetite u ovom dijelu.

Prijatelji

Poopha Gaming Portal
Ekipa okupljena iza popularnih foruma PSP Croatia i XBOX Croatia se spojila i stvorila centralno mjesto za gamere. Za nove vijesti i rasprave o novim (a i starim) igrama na raznim platformama posjetite Poophu koja Vam u budućnosti donosi povlastice samo zbog tog jer ste gamer! Cijela stvar je još uvijek u beti, no uskoro (krajem travnja '11) se kreće full speed ahead :). Innovation Ads crew Vam donosi Poopha.com - Gaming to the bone!
Otkrij igre
"Otkrij igre" pruža veliki broj zabavnih i besplatnih online igri organiziranih u kategorije. Zabavi se i opusti uz veliki broj online igri iz različitih kategorija i to potpuno besplatno. Otkrij najbolje besplatne igre iz online svijeta od akcijskih i arkadnih, igrica za djevojčice i cure pa sve do igri mozgalica.
NetRaja.tk
Netraja.tk je portal namjenjen upoznavanju, druženju i pronalasku starih te stvaranju novih prijateljstava. Želja nam je stvoriti društvenu mrežu naprednim sustavom komunikacije uz što jednostavnije snalaženje korisnicima. Sve opcije su potpuno besplatne, provjerene i sigurne za korištenje. Svi ste dobro dosli. Cekamo vas Hvala.
Automobili.hr
Automobili.hr je popularna tražilica automobila i vozila. Bez obzira da li se radi o novim ili polovnim automobilima, tražilica pretražuje auto oglasnike po uzoru na Google i na jednom mjestu nudi cjelokupnu ponudu vozila.
Download.ba
Titlove skidate sa Prijevodi-Online.org, a na čemu gledate filmove s titlovima ? Popularne programe, kao što su Gom Player, VLC Player, KMPlayer i ostale možete potpuno besplatno preuzeti sa Download.ba - BH Download Portala, koji pored navedenih programa, nudi i mnogo više za download - PC Igre, Drivere, Pozadine, Windows, Mac i Linux aplikacije.
Kupimajicu.net
Organizirate manifestaciju? Trebate majice za vašu tvrtku, udrugu...? Ili jednostavno trebate majice za razred? Izaberi jednu od 224 majice iz našeg kataloga ili prosurfaj po kategorijama...
Serijala
Nakon što skinete prijevode kod dobrih ljudi sa Prijevoda Online, zanimat će vas i najnovije novosti o serijama koje gledate. Pratimo daleko veći broj serija nego je preporučljiv za zdravlje, imamo tjedne najave, analize gledanosti, recenzije i sve ostalo vezano uz američku i britansku televiziju.
Cro Friends
CroFriends.com je forum za sve na kojem osim virtualnih prijatelja, ozbiljnih tema za razmišljanje i smijeha možete naći novosti i recenzije vezane za serije i filmove koje su prije svega razvrstane po žanrovima i godinama. Većinu tema na forumu ne mogu čitati gosti zbog privatnosti forumaša i zaštite autorskih prava na cjelokupne postove, stoga forum zahtijeva registraciju. Naime, nama nije važna Vaša registracija ako nećete pisati na forumu. Ako ste u potrazi za dragim forumom na kojemu će Vas uvijek iznenaditi novi dizajn, opcija, tema, rubrika ili forumaš registrirajte se na forum CroFriends i podijelite svoje zanimljive komentare sa nama, nećete požalit jer kod nas možete naći sve što Vam padne na pamet, od politike, sporta, polemike, religije, filozofije, glazbe, igara, računala, mode, muško - ženskih odnosa, moralnih i nemoralnih tema, pljuvačnice do filmova i serija.
Fekal tribune | veći od života
Fekal Tribune je mjesto gdje nas par momcova i curetaka izražava svoje stavove glede postojećih fekalija oko nas. Kako se uglavnom bavimo kreativnim poslovima, surova nam stvarnost ugnjetava kreativnost i zato je nastala ova stranica – da ostanemo kreativni koliko god možemo.
Pomogni u radu sajta!
PayPal
 
 
bytesized seedbox

Kalendar serija
CACHE: off
Prijava / registracija putem društvenih mreža