Registriraj se na forumu, tako imaš više mogućnosti!klik za više informacija

Zašto se registrirati?

Pa za početak možeš sudjelovati u temama na forumu, raspravljati na chatu a i razvijati prijateljstva sa članovima.

Manje reklama!

Kao registrirani korisnik možeš uploadati prijevode koji će onda moderatori i administratori odobriti ili odbaciti uz objašnjenje zašto.

Kao član potrebno je držati se pravila foruma i sajta.

Uvijek se možete predstaviti, iskazati interese il što god se sjetite u ovom dijelu.

Prijatelji

Poopha Gaming Portal
Ekipa okupljena iza popularnih foruma PSP Croatia i XBOX Croatia se spojila i stvorila centralno mjesto za gamere. Za nove vijesti i rasprave o novim (a i starim) igrama na raznim platformama posjetite Poophu koja Vam u budućnosti donosi povlastice samo zbog tog jer ste gamer! Cijela stvar je još uvijek u beti, no uskoro (krajem travnja '11) se kreće full speed ahead :). Innovation Ads crew Vam donosi Poopha.com - Gaming to the bone!
Cro Friends
CroFriends.com je forum za sve na kojem osim virtualnih prijatelja, ozbiljnih tema za razmišljanje i smijeha možete naći novosti i recenzije vezane za serije i filmove koje su prije svega razvrstane po žanrovima i godinama. Većinu tema na forumu ne mogu čitati gosti zbog privatnosti forumaša i zaštite autorskih prava na cjelokupne postove, stoga forum zahtijeva registraciju. Naime, nama nije važna Vaša registracija ako nećete pisati na forumu. Ako ste u potrazi za dragim forumom na kojemu će Vas uvijek iznenaditi novi dizajn, opcija, tema, rubrika ili forumaš registrirajte se na forum CroFriends i podijelite svoje zanimljive komentare sa nama, nećete požalit jer kod nas možete naći sve što Vam padne na pamet, od politike, sporta, polemike, religije, filozofije, glazbe, igara, računala, mode, muško - ženskih odnosa, moralnih i nemoralnih tema, pljuvačnice do filmova i serija.
NetRaja.tk
Netraja.tk je portal namjenjen upoznavanju, druženju i pronalasku starih te stvaranju novih prijateljstava. Želja nam je stvoriti društvenu mrežu naprednim sustavom komunikacije uz što jednostavnije snalaženje korisnicima. Sve opcije su potpuno besplatne, provjerene i sigurne za korištenje. Svi ste dobro dosli. Cekamo vas Hvala.
Serijala
Nakon što skinete prijevode kod dobrih ljudi sa Prijevoda Online, zanimat će vas i najnovije novosti o serijama koje gledate. Pratimo daleko veći broj serija nego je preporučljiv za zdravlje, imamo tjedne najave, analize gledanosti, recenzije i sve ostalo vezano uz američku i britansku televiziju.
Automobili.hr
Automobili.hr je popularna tražilica automobila i vozila. Bez obzira da li se radi o novim ili polovnim automobilima, tražilica pretražuje auto oglasnike po uzoru na Google i na jednom mjestu nudi cjelokupnu ponudu vozila.
Fekal tribune | veći od života
Fekal Tribune je mjesto gdje nas par momcova i curetaka izražava svoje stavove glede postojećih fekalija oko nas. Kako se uglavnom bavimo kreativnim poslovima, surova nam stvarnost ugnjetava kreativnost i zato je nastala ova stranica – da ostanemo kreativni koliko god možemo.
Otkrij igre
"Otkrij igre" pruža veliki broj zabavnih i besplatnih online igri organiziranih u kategorije. Zabavi se i opusti uz veliki broj online igri iz različitih kategorija i to potpuno besplatno. Otkrij najbolje besplatne igre iz online svijeta od akcijskih i arkadnih, igrica za djevojčice i cure pa sve do igri mozgalica.
Download.ba
Titlove skidate sa Prijevodi-Online.org, a na čemu gledate filmove s titlovima ? Popularne programe, kao što su Gom Player, VLC Player, KMPlayer i ostale možete potpuno besplatno preuzeti sa Download.ba - BH Download Portala, koji pored navedenih programa, nudi i mnogo više za download - PC Igre, Drivere, Pozadine, Windows, Mac i Linux aplikacije.
Kupimajicu.net
Organizirate manifestaciju? Trebate majice za vašu tvrtku, udrugu...? Ili jednostavno trebate majice za razred? Izaberi jednu od 224 majice iz našeg kataloga ili prosurfaj po kategorijama...
Pomogni u radu sajta!
PayPal
 
 
bytesized seedbox

Kalendar serija
CACHE: off
Prijava / registracija putem društvenih mreža