Registriraj se na forumu, tako imaš više mogućnosti!klik za više informacija

Zašto se registrirati?

Pa za početak možeš sudjelovati u temama na forumu, raspravljati na chatu a i razvijati prijateljstva sa članovima.

Manje reklama!

Kao registrirani korisnik možeš uploadati prijevode koji će onda moderatori i administratori odobriti ili odbaciti uz objašnjenje zašto.

Kao član potrebno je držati se pravila foruma i sajta.

Uvijek se možete predstaviti, iskazati interese il što god se sjetite u ovom dijelu.

The State Within

Skok na sezonu: 1
 • Epizoda:6
 • Prevedenih:6 (100%)
 • Status:Gotova
 • Žanr:akcija, drama, triler
 • RSS za prijevode: RSS

 

Opis:

The State Within napet je politički triler o privatizaciji vojne moći i diplomatskim granicama u svetu u kojem se državni vrh odriče ratne odgovornosti. U savremenu političkom okruženju postavlja se pitanje: kome verovati? Ništa nije kako se čini. Serija je snimana na lokacijama u Washingtonu, Floridi i Tampi. Bila je nominovana za prestižni Zlatni globus u kategoriji za najbolju televizijsku mini-seriju ili film, te za najboljeg glumca u mini-seriji ili TV filmu. Nominaciju je zaslužio Jason Isaacs. Protekle je godine bila nominovana i za nagradu TCA u kategoriji za najbolji film ili mini-seriju.

Jason Isaacs, Ben Daniels, Sharon Gless, Lennie James i Eva Birthistle zvezde su ovog napetog špijunskog trilera koji širom rastvara vrata najmoćnije nacije na svetu. Neverovatnim obrtima sir Mark Brydon, britanski ambasador u Washingtonu, našao se u središtu jezovite urote koja bi mogla srušiti zapadnjačku vladu. Dok se ambasador Mark bori da spreči nadolazeći rat, čovek Mark suočen je sa strašnom dilemom: kada žrtvovati istinu u korist nacije, a kada žrtvovati naciju u korist istine? Dok ga mračna tajna iz prošlosti ponovno proganja, ljudi oko njega počinju umirati i on više ne zna kome verovati. Englez osuđen na smrtnu kaznu bori se za život, strašna eksplozija uništi englesko-američki savez, a grupa britanskih plaćenika utire stazu uništenja. Svi su ti konci isprepleteni u nepreglednoj mreži obmana i ubistava u čijem je samom središtu američka ministarka odbrane Lynne Warner. Manipulisan moćima izvan svoga dosega, Mark postane ključni igrač u smrtonosnoj uroti. Jedini način da je osujeti jest da otkrije njezina glavnog pokretača. No otkrivanje grozne istine moglo bi uništiti i englesku i američku vladu i ugroziti živote njegovih najmilijih. U nejasnom svetu međunarodne urote i špijunaže neprijatelji nisu uvek oni za koje mislimo da jesu, no nisu ni prijatelji.

 

 

IMDb    TVDb    Wikipedia    Epguides

 

 

Pripremio: nenad.d

 • #
 • Naziv
 • Status
 • Airdate
 • Rejting
 •  

Sezona 1

Pomogni u radu sajta!
PayPal
 
 
bytesized seedbox

Kalendar serija
CACHE: on
Prijava / registracija putem društvenih mreža