Spisak tema u podforumu O serijama
0 članova i 83 gostiju pregledava ovu temu.
Pogledao danas prvi nastavak...Vratio se pravi Dexter
John Lithgow za mene nikako nije mogao da bude negativac. Svaki put kada sam ga video u ovoj seriji odmah sam se nasmejao. Tako da mi 4 sezona nije baš bila nešto što se glavnog negativca tiče.
Citat: slaks - 20.10.2011. 17:42:20John Lithgow za mene nikako nije mogao da bude negativac. Svaki put kada sam ga video u ovoj seriji odmah sam se nasmejao. Tako da mi 4 sezona nije baš bila nešto što se glavnog negativca tiče. kod mene obratno, nisam ga ranije gledao u komedijama, pa mi ovde bio pravi ubica
Samo ću reći da su ove dvije epizode bolje od cijele pete sezone.
Dobra i ova četvrta epizoda.Spoiler for Hiden: Da li neko još misli da lik Edward James Olmosa (profesor Gelar) nije stvaran, tj. da je samo u glavi Trevisa? Posle ove epizode mi se to čini vrlo mogućim, npr. scena u restoranu gde konobarica uopšte ne konstatuje lik Olmosa.. Nešto slično kao između Dextera i njegovog ćaleta.
Sve vise me odusevljava ova sezona, cetvrta epizoda je fenomenalna, vrhunska gluma Spoiler for Hiden: U sta se kladimo da Debra siri noge za onog crnca novajliju iz Cikaga u ovoj sezoni.. Jos se samo sa crncem nije
Spoiler for Hiden: Jos se samo sa crncem nije
Ako želite što bolju kvalitetu slike, "kupite" 720p.DD5.1.x264-HDxT koji je odličan release, puno bolji od 720p.HDTV.X264-DIMENSION..
A jbg kad je neko ružan ne bira kome širi noge
Na titl ćeš još malo pričekati.Da ne bi slučajno bilo ovakve blamaže. Bit će za sat, sat i pol. Vrati se šmrkanju linija.
Bit će za sat, sat i pol.