OCR skripta za SW
0 članova i 50 gostiju pregledava ovu temu.
Zna li neko dobar.nzb za prvu sezonu DVDrip? Ne mogu nigde da nadjem neki koji radi, moze i torrent ali sa bar 10ak seedera
I onda se pojedinci pitaju šta je ovom Dexu, u kojem je on tripu.
EDIT:A ovaj Dex, kao što svi znate, nije normalan!
Citat: spico - 19.12.2008. 09:29:52E moram da pohvalim ljude koji prevode 3 sezonu! Stvano su vam kvalitetni prevodi, za razliku od onih u 1 i pojedinih ep u 2 sezoni!Neznam sto ti pricas, koliko se ja sjecam 1. sezona je imala izvrsne prijevode od Mozena.
E moram da pohvalim ljude koji prevode 3 sezonu! Stvano su vam kvalitetni prevodi, za razliku od onih u 1 i pojedinih ep u 2 sezoni!
Citat: hmmmmm - 20.12.2008. 17:17:26Citat: spico - 19.12.2008. 09:29:52E moram da pohvalim ljude koji prevode 3 sezonu! Stvano su vam kvalitetni prevodi, za razliku od onih u 1 i pojedinih ep u 2 sezoni!Neznam sto ti pricas, koliko se ja sjecam 1. sezona je imala izvrsne prijevode od Mozena.To se, zpravo, uglavnom odnosilo na neke prevode u 1(ovi i nisu bili tako losi), a najvise u 2. sezoni(pri kraju..)...Najvise na gramaticke gresake(neznam, nemogu, dali, i sl...)i neka losa resenja sto se tice prevoda (bukvalno prevodjenje??)...Ne znam kako drugima, ali meni su zasmetale takve greske i smatram da treba obratiti malo vise paznje kako bi prevodi bili kvalitetniji...
Pa kakva serija pa to je ludnica ! Jos sam na drugoj sezoni zbog slabog vremena..... ali hoca da nabavim i ovu trecu sezonu da ispucam to za ove praznike Pa me interesovalo koje verz. je najbolje da nabavim posto ih ima par njih a ja zaboravih koje su razlike ,propera,preair....... Pa serija je LUDILO Dexter
Citat: Goya - 27.12.2008. 17:04:19Pa kakva serija pa to je ludnica ! Jos sam na drugoj sezoni zbog slabog vremena..... ali hoca da nabavim i ovu trecu sezonu da ispucam to za ove praznike Pa me interesovalo koje verz. je najbolje da nabavim posto ih ima par njih a ja zaboravih koje su razlike ,propera,preair....... Pa serija je LUDILO Dexter skini prevode koje smo radili za 3 sezonu, svaki titl ima u imenu i naziv verzije
Moze kratak opis ove serije?
Serija je dobra, ali po meni nije fantasticna, umeju da smore ponekad malo ...
Savrseno.Gledao sam taj pocetak desetine puta i nijednom nisam ubrzao (preskocio)
Citat: mrki - 09.01.2009. 22:08:06Savrseno.Gledao sam taj pocetak desetine puta i nijednom nisam ubrzao (preskocio)Ja se tebe plasim ...