Autor Tema: Tu Parte del Trato  (Posjeta: 1480 )

0 članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Tweegy

  • Prevoditelj extra
  • Senior član
  • *****
  • Postova: 1540
  • Spol: Muški
Tu Parte del Trato
« : 29.12.2020. 21:10:05 »

Opis:
Karlos Gianola je zaposlen u velikoj finansijskoj kompaniji. Njegova specijalnost je procenjivanje i otkrivanje prilika na tržištu. Međutim, njegov ogroman talenat i stručnost na tom polju retko se prepoznaju. Njegov šef je sposoban da mu oduzme zasluženo unapređenje za promociju svojih ljudi. Jednog dana upoznaje Patrisiju Ariolu, intrigantnu ženu s kojom postaje intiman. Ona mu daje naizgled nevin predlog: da sklopi pakt kojim će se međusobno osloboditi ljudi koje mrze. U Karlosovom slučaju, prvi na listi je očigledno njegov nadređeni. Sledećeg jutra, vraćajući se svojoj rutini, Karlos saznaje da je njegov šef ubijen. Posle sudbonosnog događaja, više se ne čuje sa Patrisijom.
Tri godine kasnije, ta žena se ponovo pojavljuje i sada zahteva „svoj deo dogovora“: Na Karlosu je red da učini nešto za nju. Mora da uništi život Marije Kortes, osobe sa kojom se Patrisija više ne slaže. Žrtva ucene, finansijski analitičar koristi se za osvetu: da li će uspeti da sprovede ovaj zlokobni plan?

Žanr: triler
Jezik: španski
Kanal: TNT
Godina: 2019.
Scenario: Guillermo Amoedo, Amaya Muruzabal
Režija: Jorge Nisco
Uloge: Nicolás Cabré, Jazmín Stuart, Eleonora Wexler, Gustavo Garzon, Carola Reyna, Federico Olivera, Romina Ricci, Roberto Vallejos, Fabián Arenillas, Hugo Arana, Natalia Lobo, Federico Salles, Julieta Vallina, Silvia Kutika, Loren Acuña, Silvina Acosta

IMDb
TVDb
Wikipedia« Zadnja izmjena: 30.12.2020. 14:01:57 maksi »