Kako postaviti titl na sajt?
0 članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat:Kako je ovo odlična serija obožavam ju. Sva ta čudna radnja, čudni likovi, razne reference na glumce, redatelje, filmove, svu pop kulturu. Najbolji likovi su mi Ed obožava filmove i flegma je, nikad se ne živcira, Maurice, uvijek ima neke čudne ideje, najmoćniji lik u Cicelyu i Adam kuhar koji živi u šumi i uvijek je živčan, ratni veteran.Sam ugođaj u seriji je prekrasan, baš serija za ljeto i zimu. Mogao bi ju ponovno početi gledatiU seriji mi je super ta njihova filozofija o malim običnim stvarima koje zapravo i oblikuju naše živote.Serija je smeštena u gradiću Cicleyu koji zapravo može biti naš kvart, naša ulica, naša najbliža okolina.Razni likovi su zapravo profili ljudi koje svakodnevno susrećmo samo što se nebavimo njima onako kako bi trebalo.Meni je najjači utisak ta razlika između gledanja, kada sam je prvi put gledao sa 13-14 i sada sa 33 ništa nije isto. Uglavnom neke druge serije koje sam gledao kao klinac bile su čisto razočarenje kada sam ih opet hteo pogledati. Život na severu sa svakim gledanjem nudi nešto novo, nešto o čemu vredi razmišljati.
Kako je ovo odlična serija obožavam ju. Sva ta čudna radnja, čudni likovi, razne reference na glumce, redatelje, filmove, svu pop kulturu. Najbolji likovi su mi Ed obožava filmove i flegma je, nikad se ne živcira, Maurice, uvijek ima neke čudne ideje, najmoćniji lik u Cicelyu i Adam kuhar koji živi u šumi i uvijek je živčan, ratni veteran.Sam ugođaj u seriji je prekrasan, baš serija za ljeto i zimu. Mogao bi ju ponovno početi gledati
Baš to, sjećam se 90-ih kada je kod nas se puštala na HRT-u mislim i bila mi je dosadna i onda sam je skinuo nakon dosta godina i otad ju obožavam. Stvarno jedna od onih posebnih serija, pametnih. I super mi je što se par puta pojavljuje Freud ma odlično osmišljeno
Ja sam si prije kojih mjesec dana kupio preko amazona cijelu seriju original. Sa pregršt dodataka, dobije se pakirano kao u vreći za spavanje
Možeš, i ovo za muziku uopće nije točno. Ne shvaćam te dole komentare. Kao da namjerno rade to, mogu ti reći da je muzika originalna, pogledao sve dodatke, pogledao pojedine scene, epizode i muzika je tu gdje treba biti. Uostalom, 75 glasova je za 5 zvjezdica, a 35 za jednu zvjezdicu. Za svaku seriju ima takvih komentara, ne obazirem se više na takve komentare
Svaka cast i hvala svima koji su prevodili Sjajna serija, nikad nisam odgledao celu, ali sad se bacam na posao