Može, samo ti trpaj prijevode.
Ok, pozdrav raja, jeste da mi je ovo prvi post ali idemo odmah ostro

Salu na stranu, kao prvo moram da zamolim nekoga da prebaci ovaj topik u deo "O Serijama" i da ga preimenuje u "Northern Exposure", ili ako ovo nije moguce, onda bi zamolio Nenada da otvori takav topik posto je ipak on taj koji je sve ovo pokrenuo.
Kao drugo Nenad i ja polako ali sigurno pocinjemo da prevodimo treci serijal, cini mi se da nam je obojici ovo prvi prevoditeljski zadatak (meni barem jeste), engleski mi nije bas najjaca strana, ali vidim ovo kao mogucnost da malo popravim fond reci (Noj=Ostrich, eto da sam umro pre 2 dana nikada nebi saznao ovo), te bi shodno tome zamolio da se na Northern Exposure download stranici dodaju i epizode iz trece sezone, spisak sledi:
[b]Season 03[/b]
01 - The Bumpy Road To Love
02 - Only You
03 - Oy, Wilderness
04 - Animals R Us
05 - Jules et Joel
06 - The Body In Question
07 - Roots
08 - A-Hunting We Will Go
09 - Get Real
10 - Seoul Mates
11 - Dateline: Cicely
12 - Our Tribe
13 - Things Become Extinct
14 - Burning Down the House
15 - Democracy In America
16 - Three Amigos
17 - Lost and Found
18 - My Mother, My Sister
19 - Wake Up Call
20 - The Final Frontier
21 - It Happened In Juneau
22 - Our Wedding
23 - Cicely
Dalje, zelim da pitam nesto u vezi sa original dvd's, posto muku mucimo sa Season 04 tj nema nigde nikakvog subtitla, da li neko ko se srecao sa npr USA originalima moze da kaze da li na njima postoji english subtitle ili to nije obavezno? Posto mi jedino tako pada na pamet da se domognemo sezone koja fali (ovo mozda i nije pitanje za ovaj deo foruma).
Svim ostalim prevoditeljima hteo bi da skinem kapu, vec neko vreme skidam titlove odavde, citam forum bez postovanja (jednostavno nisam osecao potrebu da pisem bilo sta), ali tek sad kad sam poceo da prevodim nesto vidim kako je to mukotrpan posao, za nekih 3 sata uradio sam tek 230 linija a ima 700 a prva pomisao mi je bila "ma, sta je to 40 minuta serija, ima da odradim to za 2 sata, mozda malo vise"

Mislim da ce se sledeci javiti Nenad da objasni kako prevodi epizodu jedan itd, a mozda se i jos neko zainteresuje da pripomogne.
Hvala na paznji.