Registriraj se na forumu, tako imaš više mogućnosti!klik za više informacija

Zašto se registrirati?

Pa za početak možeš sudjelovati u temama na forumu, raspravljati na chatu a i razvijati prijateljstva sa članovima.

Manje reklama!

Kao registrirani korisnik možeš uploadati prijevode koji će onda moderatori i administratori odobriti ili odbaciti uz objašnjenje zašto.

Kao član potrebno je držati se pravila foruma i sajta.

Uvijek se možete predstaviti, iskazati interese il što god se sjetite u ovom dijelu.

Unsolved Mysteries

Skok na sezonu: 15
  • Epizoda:6
  • Prevedenih:6 (100%)
  • Status:Aktivna
  • Žanr:horor, drama, kriminalistički
  • RSS za prijevode: RSS

Opis:
Neriješene misterije američka je TV serija koja je počela sa emitiranjem 1987. te stekla kultnu reputaciju zbog obrađivanja raznih neriješenih slučajeva, uključujući i paranormalnih pojava opisanih od raznih svjedoka, kao što su duhovi, NLO-i i neobjašnjivi fenomeni. Uvodna jeziva glazba Petea Scaturra ostala je zaštitni znak emisije.

Voditelj je do 2002. bio Robert Stack, kojemu je to bila jedna od najprepoznatljivijih uloga.

Koncept emisije je rekonstrukcija raznih slučajeva prema opisima svjedoka, najčešće u obliku dokumentarnog formata. Autori su često pokušavali da stvarni svjedoci igraju sami sebe, no i profesionalni glumci su katkad rekontruirali neki događaj. Usprkos epizodama u kojima su obrađeni kriminalistički slučajevi, najviše pažnje gledatelja su probudile epizode u kojima su svjedoci opisali neobjašnjive fenomene, kao što otmice vanzemaljaca, duhovi i teorije zavjere.

Autori John Cosgrove i Terry-Dunn Meurer su snimili tri pilota i poslali ga TV kući NBC 1985. Iduće godine, ovi su prikazani pod naslovom "Nestali...jeste li vidjeli ovu osobu?" Uspjeh te tri epizode doveo je do proširenja programa i uključivanje raznoraznih misterija.

Neriješene misterije su 1987. počele sa redovitim emitiranjem a Robert Stack je postao voditelj. Najveći uspjeh ostvaren je do 1994.-1995., kada je opalo zanimanje gledatelja. Nakon Stackove smrti 2003., Virginia Madsen i Dennis Farina su preuzeli mjesto voditelja.

Neriješene misterije obradile su nekolicinu nepoznatih slučajeva, u rasponu od manje poznatih do onih slavnih diljem svijeta.
Kriminalistički slučajevi: epizode su se odvijale oko otmica, sumnjivih smrti, ubojstava, pljački i sličnim događajima.

Neobjašnjiva povijest: epizode su se odvijale oko nekih nepoznatih detalja iz prošlosti, kao što je teorija da Billy the Kid i Butch Cassidy nisu umrli kao što je opisano; da je Anastazija Romanov preživjela ubojstvo njene obitelji; da je atentat na Martina Luthera Kinga, Jr. bila zavjera te da je Kurt Cobain umoren.

Paranormalni incidenti: epizode su se odvijale oko svjedončanstava o čudima, susretima sa NLO-ima (slučaj Roswell, incident u Rendleshamskoj šumi, NLO incident u Pheonixu, NLO incident u Belgiji), viđenjima duhova, Bigfoota i drugim neobjašnjivim fenomenima.

 

 

IMDb        TVDb        TV.com        Wikipedia        Službena stranica

 

 

Pripremio: MihovilBiro

  • #
  • Naziv
  • Status
  • Airdate
  • Rejting
  •  

Sezona 15

Pomogni u radu sajta!
PayPal
 
 
bytesized seedbox

Kalendar serija
CACHE: off
Prijava / registracija putem društvenih mreža