Po meni, u ove 3 epoizode je viđeno više nelogičnosti i jeftinih stvari nego od početka serije. Koliko god mrzeo Suttera zbog nekih stvari, ovakvi propusti nisu skloni za njega. Isuviše je on ozbiljan za tako nešto. Kao prvo, velika zamerka na početak sezone. Očekivao sam Džeksa koji je u kanalu, bedaku, tužan i odsutan. Očekivao sam da će tugovati i da će mu trebati vreme da se vrati u normalu. A on, maltene kao da se ništa nije dogodilo. Totalno bezveze.
Dalje, moj glavni utisak je priča oko Kineza. U prvi mah, nakon onako glupog i smešnog pokazivanja na Kineza od strane Džeme, bio sam ubeđen da je u pitanju neka igra i da Džeks nije tako lako poverovao u to. Posebno jer je cela epizoda prošla a da ni Džema nije njemu rekla da su Taru ubili Kinezi, niti je on za stolom pred članovima kluba išta pomenuo. Međutim, kako vreme odmiče, sve više sumnjam u to da je sve bila igra i počinjem da verujem u to da je stvarno poverovao u Džeminu priču. a ako se nešto ne promeni i to ostane na tome, to će bitio najveći minus od početka serije i najveće razočarenje. Ne znam, ne liči mi to na Suttera, ne liči mi to i na Džeksa.
Takođe, malo mi smešna priča oko Marksa. Do juče gajio strahopoštovanje prema njemu, realno je i Marks bio najzajebaniji baja u seriji, a on mu sad odjednom okreće leđa, smeje mu se u facu i ulazi u rat sa njim kao da ulazi u rat sa dečicom. A da je hteo, Marks je mogao da počisti klub kad god je hteo.
Priča oko Đusa, koga inače nakon kraja prethodne sezone nisam mogao da smislim, mi postaje čak i malo zanimljiva. Po prvi put, nakon ubistva tare, bilo mi ga je žao, nakon njegovog razgovora sa Čibsom u restoranu. Pokušavam nekako da sebe nateram da poverujem da je stvarno sve radio u najboljoj nameri i da nije nikada želeo da naškodi klubu. Štaviše, nekako se nadam, iako mislim da je to neizvodljivo, da će se nekako vratiti uklub i da će on imati jednu od značajnijih uloga u poslednjoj sezoni. Tu bi mu, ukoliko se čak i Džeks predomisli i oprosti mu, velika prepreka bila Džema jer ne bi dozvolila da istina o Tarinoj smrti ispiliva na površinu.
Sa druge strane, haos je na svim stranama. ne znam više, niti mogu da pohvatam, ko je s kim, ko je protiv a ko je uz klub, hiljadu ekipa, hiljadu priča, malo me to smara.
Jedini pozitivni deo poslednje sezone mi je šerif
Opasna ribetina, mislim da će napraviti haos.
na kraju, poslednja epizoda mi uliva nadu da će serija krenuti opet starim stazama i bar donekle doneti ono što su prethodne sezone to učinile.