Kako postaviti titl na sajt?
0 članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Spoiler for Hiden: taman kad misliš da si vidio sve u ovoj seriji, nova epizoda te samo još više iznenadi i zakomplicira cijelu priču. zato ju tako i obožavam baš me zanima kako će se ovo sve razraditi u zadnje tri epizode ove sezone, clay-juice-gemma, clay-meksikanci, jax-juice, jax-tig-pope... fenomenalna serija
odlicna epizoda. Hvala za prevod(e).Spoiler for Hiden: Sta sada Bobi zajebava,ko je onaj sto razbija Ota i prati Taricu
Dobra epzioda.Clay je car Spoiler for Hiden: lik je genijalac, bajkerski sherlock. Rekao sam već, meni najbolji lik u ovoj sezoni. Kako bih volio da ubije Jaxa što je naravno nemoguće, ali maštat ću o tome svaki put kad vidim novu epizodu. Boby glumata kao i obično. Trejo i ostatak družine su postali karikature. Sad samo za Claya do kraja i da im što više sranja napravi.
Meni je u prve 4 sezone bio baš ljigav lik. Nisam ga volio. Ok, sad je isto ljigav ali nešto se promijenilo jer sam ga zavolio i super mi je Spoiler for Hiden: kad se netko tako poigrava s likovima. On je čisti manipulator koji uvijek razmišlja korak unaprijed i samo im radi probleme i uvijek se izvlači. Naravno, i tome će doći kraj, ali dotada ću uživati kako kontrolira sve i pravi se nevin. Kad napravi onu "nevinu" facu. Kao, žao mu je, ja crkavam pa kad je Tigu govorio da mu znači kao osoba. Sve te njegove fore su mi super.
Stvarno vrhunske soundtrackove ima serija, skupio sam cjeli folder kvalitetne glazbe kroz ovi 5 sezona
Ipak mi vrag nije dao mira da to ostane za uveče, prevod je na uploadu
Hvala, gleda se večeras