odgledao sam prvu sezonu (u 2 dana) i ostao zbunjen, kako je ta serija obstala i cime zasluzuje takvo visoko mjesto na top listama?
Prva sezona je dosadna do bola, u 24 epizode se nije ama nista dogodilo (dobro ako i je, stalo bi sve bitno doslovno u 2 epizode)
sad ja neznam dali sam ja gluplji ili pametniji od drugih,
jer doslovno mi je zao gubitka tih sati moga zivota,
dosta sam epizoda od dosade premotavao, u vecini epizoda sam pozelio da imam podijeljen ekran pa da gledam jos nesto uz to (sad znam zasto sluzi taj split screen:) ZA LOST:)
pitate zasto nisam odustao, zato sto sam mislio da kraj sezone bude nesto stvarno veliko kad su nas toliko natezali (ali ne kraj je ono nula)
najbolje su mi fore tog njihovog straha a sve sto ih strasi je grmlje koje se trese:)
onda onaj tip muzicar koji je prvo bogobojazan a zatim je narkoman a njegov pokvareni brat ima odjednom obitelj i odrasla je osoba koja se ne boji obaveza (to pokazuju njegove naocale sa debelim okvirom na nosu:) ma mislim...
AJDE LIJEPO MI RECITE DALI SE ISPLATI DALJE GLEDATI ILI DA ODUSTANEM ILI DA POGLEDAM SAMO PRVU 15 I ZADNJU EPIZODU SVAKE SEZONE???
HVALA