Kako postaviti titl na sajt?
0 članova i 48 gostiju pregledava ovu temu.
Ja sam s njom skoro svaku noc hahah
Ljudi,uozbiljite se...
Evo uploadovo sam ti onu sto je po meni najbolja, mrzi me da uploadujem sve:http://i41.tinypic.com/mh.jpg
Mada i nije bas nesto u faci.. Njah
Spoiler for Hiden: sad će na kraju biti kao da se ništa nije ni dogodilo,,hehe,,niko nikoga neće poznavat...još me zanima tko je sad taj "drugi" john loocke,ako je ovaj pravi mrtav
Citat: outside - 23.05.2009. 23:00:39Spoiler for Hiden: sad će na kraju biti kao da se ništa nije ni dogodilo,,hehe,,niko nikoga neće poznavat...još me zanima tko je sad taj "drugi" john loocke,ako je ovaj pravi mrtav Spoiler for Hiden: Pa onaj Jacobov "drugar" u crnoj kosulji !
e to sam i mislio,,ma jedva čekam 6 sezonu
Citat: outside - 24.05.2009. 20:08:51e to sam i mislio,,ma jedva čekam 6 sezonujedva cekam da serija zavrsi konacno jednom
Ja sam postavio video u kojem se otkrije kraj serije.
Ja iskreno mislim da onaj video nema pojma sa pojmom.....
evo pročitao sam jednu teoriju na imdb,,zvuči zanimljivo,,ali na engleskom je Spoiler for Hiden: I have a theory that Jacob is wanting to use the island to destroy the world and repopulate the Earth with the people that crashed on the island. He wants to do this so he can make people think he is God. This is why he has been making those Egyptian paintings and art and why he brings people back to life. The people that brought the body of the real John Locke worship Jacob as a god and are a cult.