Inace, ja sam poceo gledati ovu seriju.
Znaci, tek sam poceo, tako da sam na prvoj sezoni.
Ajoj, ima da se nagledaš i samo čekaj koliko puta ćeš reći,
e sad mi stvarno ništa nije jasno!
Gledam sve ove "hit" serije, pa reko zasto ne bih i Lost. Jedini je problem sto ja nemam flat, tako da mjesecno mogu potrositi najvise 10 GB, a to taman otpadne na 24, Heroese, i Terminator:TSCC koji je zavrsio pa umjesto njega je Prison Break, i tamo-vamo, i oslo 10 GB u trenu.
Pa mi je frend skinuo 4 sezone u zadnji čas, tako da nemam pete sezone, a frend je sad na moru (ja sam inace iz Slavonije, pored Županje). No dobro, kad pogledam te 4 sezone, onda cu se snalaziti za petu.
Zasada su mi stvari jasne (inace, ja volim serije gdje treba malo razmisljati i povezivati stvari), ali sam na prvoj sezoni, tocnije, pogledao sam 18 epizoda zasada, a pricali su mi da je prva sezona najlosija od ovih 5, tako da ne ocekujem u prvoj nekih vecih komplikacija, no vidjeti cemo.
Nadam se da cu uskoro stici vas i komentirati s vama, ako ne u ovoj petoj, barem u sestoj sezoni koja bi trebala biti i posljednja.
Lijepo je gledati kako komentirate epizode i rijesavate nejasnoce pa bih vam se volio pridruziti, samo sto puuuno zaostajem, hehe.