Meni su Alias i LOST dve slicne serije, jeste da se sustinski razlikuju, ali oseca se da JJ radio obe! Pocevsi od nekih tehnickih stvari, pa do toga da se u cetvrtoj sezoni Alisa na nekoj zurci cuje You all everybody, You all everybody..
Ali ova scena sa Benom i Alex, kao da sam gledao jednu iz Aliasa, i zato sam morao to da vam pokazem!
Skratio sam maximalno, da ne bih otkrio puno jer ce mozda neko gledati Alias...pa necu reci koja je epizoda...Evo ga video
Istom cak tonom i Arvin i Ben izgovaraju ime cerke...isto su i jedan i drugi u "Hramu" u kome se cuda desavaju...!
E sad ovde u Aliasu je jednostavnije, zna se sta radi Nadia tu...dok u LOSTu...
)) Ja ne bih rekao da je vaskrsala..tj ne bih koristio tu rec...mozda je ziva na isti nacin kao Locke..ja bih zeleo da je to u Benovoj glavi, pod mozda dejstvom malo Black Smokea, ali buni me onda onaj deo kada ga zakuje za stub!
MADA poznato je da covek i to moze da proizvede mozgom...npr hemijski naprave da se plasi od leda, i tako su radili neki eksperiment, i stave led na ruku, ovaj se toliko uplasi da sam sebi na mestu gde je bio led napravi plik kao da su mu stavili nesto bas uzareno! Sto je naravno od leda nemoguce da se tako nesto dogodi !
...