aaaaa... to onda sve objašnjava
derpe i u privatnom životu... hhahahahahaha
mislim da sam rešio misteriju losta....
ričard je "trošio" bena dok je ovaj bio klinac na ostrvu jer se palio na ćorave štrebere, e onda je ovaj malo porastao i dojadilo mu je da samo on bude žensko. Pošto nije mogao da trpa ričarda on se okrenuo kolegama iz darme međutim oni su ga svi otkačili i onda je on kao i svaki poremećeni ostavljeni ljubavnik poludeo i sve ih pobio. (verovatno je tu došlo i do skrnavljenja leševa, ali to se nagađa samo)
e onda kad je ostao sam shvatio je da se zajebao jer da ih nije sve pobio možda bi i uspeo nekoga da ubedi da bude "lokomotiva"
sad se okreće opet ričardu i njegovoj grupi, pristaje ponovo da bude ričardov furundžija u zamenu za pokoje dupe iz grupe, ričard pristaje, međutim... kako je ben psihotički megaloman i egoista on ne želi samo tu i tamo poneko dupe, on želi sve guzice samo za sebe i izmišlja sumanutu priču o duhovima, silama i slično kako bi postao vođa... naravno vođi svi moraju da daju guzicu na izvol`te.
E sad pošto su lokalne guzice bivale sve šire i šire i tu više nije bilo zadovoljstva ben odlučuje da nabavi nova dupeta i raketira avion, preživelima takođe pušta neku sumanutu priču u nadi da će se odmah povinovati i dati mu dupeta, ali pošto je 2008 godina putnici iz aviona znaju da ne smeju da tek tako veruju ljudima koji im serviraju priče (baš tad su hapsili onog pedofila koji je lagao decu preko chat-a) i tu sad počinje pravi zaplet... dalje manje-više znate sve
u principu sve se svodi na benovu besomučnu borbu da zadovolji svoje pogane zhteve
eto... sad kad sam vam sve objasnio, odoh na posao...
PS ako hoćete mogu da vam pošaljem ovaj čaj što pijem... vidite kako je mene nadahnuo da razmišljam