Subtitle Workshop - Pitanja i saveti
0 članova i 31 gostiju pregledava ovu temu.
2. sezona mi je najbolja jer se ispostavilo da serija nije klasicna surviror drama. zato su u 1. flashbackovi prehebeni 5. sezona mi je vrhunac ali mozda zato sto obozavam naucnu fantastiku (normalnom covjeku se mozda ne svidja)4. ima dobro finale kao i 3. ali zato meni kao Lost fanatiku 6. sezona nikako nije legla.. finale je cak i ok, ali flashbackovi nemaju smisla tj. imaju ali na jeftin nacin.. a i radnja na otoku je bezidejna. tako da je za mene kraj serije finale 5. sezone
napisi nam svoju verziju
Citat: neo - 20.03.2013. 23:18:02napisi nam svoju verziju Ukratko, ja sam bio pristalica SF verzije o alternativnim stvarnostima, vraćanjem u prošlost i stvaranjem novih puteva i happy-ending ishoda...Ono kao neki "Back to the future" - "Butterfly effect" - "Men in Black 3" fazon
Meni je kraj bio idealan, takvo nešto sam i očekivala, mada mi šesta sezona sve ukupno i nije bila sjajna. Kraj me je prijatno iznenadio, bio je dirljiv i objašnjenje me je zadovoljilo (nije bilo savršeno, ali svejedno).
mislis sve je vodilo ka tome da ispadne kao u Fringe
Inace LOST je stvarno najbolja serija ikada, mogu je gledati milion puta i nikada nece dosaditi.
drago mi je da ova tema ne umire, iako stalno lupamo jedno te isto
Ko je pravio ovu listu O.oPravda za LOST!!!!!! http://www.b92.net/kultura/vesti.php?nav_category=268&yyyy=2013&mm=07&dd=04&nav_id=729307
Najzad razjašnjen kraj serije "Lost"! Ne, nisu bili mrtvi sve vreme http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/450481/Najzad-razjasnjen-kraj-serije-Lost-Ne-nisu-bili-mrtvi-sve-vremekao da nismo znali
Bilo kako bilo, ja sam uživao u seriji, tada su bili niži kriterijumi (ovo i Prison Break su prve serije koje nisam gledao na tv-u, već sa diskova) ali to maratonsko gledanje ću uvek pamtiti, sezona se odgleda za 2 dana pa onda juriš nekoga da ti nareže nove epizode . Za vreme prvih nekoliko sezona sam mislio da je ovo najbolja serija ikad i u to ubeđivao sve oko sebe
...lepo smo se zabavljali ovde na posle odgledane ep. kakve su to samo bile teorije..