brate kakav off....
SSu sam ja dao opomenu i komentar. Čudi me kako niste prepoznali moj stil. Svako ima pravo na mišljenje i to stoji. Ja SSa gotivim veoma jer je od nedotupavog balavca prešao put do momka koji razume mnogo toga, samo ponekad ima ovakve ekskurzije. Opomenu mu nisam dao zbog drugih članova... iskreno jebe mi se dal je neko bio uvređen ili ne, samo debil može da bude uvređen ako neko kaže da je njegova omiljena serija sranje... mislim... pfff... get a life...
opomenu sam mu dao zbog njega samog, jer mislim da je to dobro za njega, da ukapira da nema potrebe da se ubacuje ko ciganče u kontejner.
Moram da ga pohvalim da je sankciju podneo upravo onako kako sam i očekivao, muški... pitao je samo kratko na koliko dana, ja mu rekao na 2 on rekao ok i to je to.
Nijedna opomena neće promeniti mišljenje koje on ima prema lostu ili 24.
Ja sam odgledao sve ukupno možda 3 epizode 24 na RTS i delovale su mi kao neviđeno američko sranje i to sam rekao milion puta i nemam neku volju da počnem da je gledam, ali SS ni u jednom momentu nije rekao "ej brate nemoj tako da pričaš, džek bauer je baš faca ovo ono" meni to njegovo preživaljavanje pored kazilion mrtvih kolega deluje kao sabrana dela čak norisa, stivena sigala i žan klod van dama.
Then again this is just me...
Sve u svemu, zaključak je da mi je drago da SS stoji iza svojih reči i prihvata sankcije (drug nemac, streljaj pa da idemo kući) a još draže mi je da je duh zajedništva veoma jak i da članovi skaču u odbranu jedni drugima. To nas razlikuje od drugih net zajednica. Naravno ja sam sa Goblinom radio zajedno na 2 serije i znam kakav je to čovek tako da me i ne čudi.
Da je u pitanju bio Radovan onda bih se prenerazio jer ipak budimo realni on je vagina grobarska
al dobro nije to sramota, to je moglo svakom da se desi
šalim se, nisam mogo da ne ubacim zajebanciju, ali evo da se zna da ću zdušno da navijam za partizan protiv makabija večeras, osim ako ne zaboravim da gledam jer krečim pa sam sav pogubljen.
dakle završili smo