Stvarno se ništa ne dešava, otprilike sumarum epizode koji pročitate na wikipediji (u jednoj rečenici!) i to je to, osnovna priča se jaaako sporo odvija iz epizode u epizodu slabo što saznajemo, upoznasmo Jackoba i ubiše ga
barbq i kao u fazonu totalno nebitno ko je on i šta se sa njim dešava dešavalo - želim da znam tu priču a neke nove paralelne, a ubijali nas sa njim par sezona kao u fazonu saznaćete ko je on, kad? prošlo je već osam epizoda, ili će kao u španskim serijama sve riješiti u zadnjoj epizodi
, znate ono Dharma-nebitna nije više u igri, istorija ostrva misteriozni točak niko ne pominje, ko su Jackob i ovaj drug Crni ... saznaćete. Znam da ćemo saznati ali neželim da saznam u zadnjoj epizodi
Sorry for angry post upravo sam odgledao S06E08 ;-)
Ah da u zaključanoj sobi, pa ako se pitate ko bi mogao znati gdje je ostrvo onda definitivni Danijel ili Eloise Hawking.
Ali ja prije mislim da je u sobi neki 'misteriozni začarani artefakt' još jedan u nizu misterioznih začaranih artefakata ;-) i da mu je uloga da na mist... način zarobi ili ubije drevno mist... božanstvo Black smoke