dexterslab
Sto se tice poredjenja, slazem se da ne mozes porediti u globalu te serije, jer nisu iste, ali mozes porediti neke njihove elemente, tipa Zanimljivost! Ja volim, i pratim u stopu PB ali moram priznati da kada se tako po elementima uporede da je PB dosta losiji !
Najjace oruzje JJa je ubacivanje u seriju neke vrste religije, i KRAJ, on uvek zavrsava seriju kada treba, i ostavlja neku dobru pricu i poruku, tako je npr isto uradio sa Aliasom, taj kraj je genijalan, toliko stvari govori, samo jedna scena!
PB je siromasan sto se tice toga, po meni nema nikakve jake poruke! Nema veze sto je to akcija, to ne znaci da ne moze da prikaze poruku neku dobru ! Onda NEMAJU pojma sta ce da snime, i sada kada su napravili gledanost sa pocetkom cetvrtog serijala, hoce da to jos oduze, pa to je najgluplje sto neko moze da napravi, da je se serija zavrsila kada su uzeli "crnu kutiju" bila bi super !!! Ali oni su okrenuli da je to sada nesto drugo...OK...
Jedan clan rece da ce u LOSTu da se pojave jos malo i mali zeleni, (misleci koliko je SF) a ste je PB? Michael je bolestan, pamti sve ludacki dobro, i postoji neka bio-energetska formula koja stvara neogranicenu energiju, ma da
Tako da nista nisu bolji od LOSTa !
PB su po meni najvise upropastili sa vracanjem na pocetak, toga u LOSTu nema na taj nacin, uvek je neka progresija, i to je jako dobro! Priznacu da je od cetvrtog serijala prvih 10 ep PB bilo isto tako, dobro napredujuce, stalno idu dalje, i nesto vise urade! A onda su opet malo poceli..steta..