Subtitle Workshop - Pitanja i saveti
0 članova i 74 gostiju pregledava ovu temu.
Citat: HeadBurn3r. - 31.03.2010. 20:28:50Citat: mali SuperSerb - 31.03.2010. 20:06:03Spoiler for Hiden: Ima li neke veze sto je Dzin upucan u desno oko, upravo ono na kom je ranije nosio povez?Spoiler for Hiden: Je l' mislis na Mikaila?Progutao sam jednu rec, sad je ispravljeno. Da mislio sam na njega.
Citat: mali SuperSerb - 31.03.2010. 20:06:03Spoiler for Hiden: Ima li neke veze sto je Dzin upucan u desno oko, upravo ono na kom je ranije nosio povez?Spoiler for Hiden: Je l' mislis na Mikaila?
Spoiler for Hiden: Ima li neke veze sto je Dzin upucan u desno oko, upravo ono na kom je ranije nosio povez?
Spoiler for Hiden: Što se tiče Mikaila mislim da je povredio oko u poslovima koje je obavljao za Dharmu...
Spoiler for Hiden: I dalje je zanimljiv detalj kako se svi glavni likovi u FS pogledaju u ogledalo. Sa tim što u ovoj epizodi izgleda kao da je Sun nešto primetila u odrazu.
Citat: LOST - 31.03.2010. 22:46:13Spoiler for Hiden: I dalje je zanimljiv detalj kako se svi glavni likovi u FS pogledaju u ogledalo. Sa tim što u ovoj epizodi izgleda kao da je Sun nešto primetila u odrazu.Sta znaci skracenica FS, mislim znam na sta mislis ali ne znam sta konkretno znaci.
Tj. alternativan stvarnost, da i Sun se u ovoj epizodi cudno pogledala u ogledalo.
Da li mislite da ce LOST doziveti 200.stranicu na forumu?
Kraj ce biti veoma razocaravajuci.
Spoiler for Hiden: A sta je sa Jackovim ocem njega ne vidjamo vise...ili je taj tip ustvari sad Lock?
Citat: mali SuperSerb - 02.04.2010. 10:48:50Kraj ce biti veoma razocaravajuci.A ti si mala baba Vanga?
Cekaj,bre,kako nije snimljen kraj?
Kako nije? Pitaj miću SS, ona kaže da je kraj razocaravajuci.
I onda se pojedinci pitaju šta je ovom Dexu, u kojem je on tripu.
EDIT:A ovaj Dex, kao što svi znate, nije normalan!