Meni su isto sinkronizacije
Ajmo malo raspravljat o najjačem liku općenito. Još jedan esej
Izbaciti ćemo fusion tipove. Gotenks (Trunks + Goten), Gogeta, Vegetto (Goku + Vegeta) i ostali da sad ne nabrajam. Znači, zasebni likovi.
Vegeta je kad se borio protiv kid buua rekao za Goku
"You're better than me Kakarot. You are the best."A i prvi puta kad suse borili, bila je skroz izjednačena broba i Goku je na kraju iskoristio svoj najjači napad, Spirit Bomb te je Vegeta morao otići, a tada Goku nije još bio super saiyan. Kasnije još Majin Vegeta vs Goku.
I sad najveća rasprava koja je po fan forumima je Mystic Gohan protiv Gokua. Gohan je sin od Gokua i najteže je pitanje "ko je jači od njih dvoje?". Imate one power levele koji se održavaju poslije Cell sage, ali to se održavaju od samih fanova, ne od autora tako da su vjerojatno netočni. Tako da power leveli više ne psotoje nakon Frieza sage.
Uglavnom, Mystic Gohan i Goku SSJ3 (super saiyan 3) su uistinu najjači likovi u DBZ svijetu. Znamo da SSJ3 samo može Goku dostići, nitko drugi. Ni Gohan, ni Vegeta, ni ostali saiyani, ali Gohan ima tu mističnu moć koja je nevjerojatno jaka.
Vratimo se na Cell sagu gdje su se borili Goku i Cell i Goku je sam rekao kako odustaje od borbe jer je u tom trenutku smatrao da je Gohan jači od njega i borio se samo sa Cellom da Gohan vidi njegovu tehniku. Goku tad nije mogao postati SSJ3 jer da je, uništio bi bez problema Cella. A Cell je bio strašno jak, ode mu glava, regenerira se. I onda ga je Gohan dobio uz POMOĆ Gokuovog duha koristeći njegov NAJPOZNATIJI napad, kamehameha.
I ne zaboravimo kad se Goku borio protiv Fat Buua, rekao je kako se borio s njim, ali odustao da bi ga Trunks, Goten i Gohan dobili. A i Goku je bolji borac, iskusniji.
Goku kaže...
"The truth is, I could've destroyed him back when I fought him in his other form, but I wanted Goten, Trunks, and Gohan to do it. I won't be around forever." A i ne zabroavimo brobu protiv najjačeg villaina, Kid Buua. Nitko ga nije mogao dobiti i onda se pojavio Goku i učinio svoje. Ok, Broly je najjači, ali i njega je Goku sredio.
Ma nema boljeg animea.