jos sad odgledah gamera,dex ko dex,glumi uvijek frika nekog,al ga bas odglumi za 10.
Jedina svetla tačka u filmu.
Slozio bih se s ovim. Jedino sto mi je u ovoj seriji iznad prosjeka je sam Dexter. Njegova gluma, potezi, ono sto on kaze. A ovo ostalo ne, glazba je eto isto solidna, ali slabo je ima. Od ostalih glumaca nitko nije pretjerano zanimljiv, sama radnja jeste dobra ali i dalje ima dosadnih epizoda. U redu, da serija ima 22 epizode pa ne kazem, ali cak i u 12 epizoda bude dosta onih u kojima se skoro nista ne dogodi. Serija jeste dobra, bogme zna itekako iznenaditi preokretima u radnji, druga sezona mi je uvjerljivo najbolja, tu je bas bilo sve na razini, to svima preporucujem da pogledaju jer je stvarno dosta dobro, ali treca sezona mi nije bila nesto, a ni ova cetvrta... Ne kazem, ima boljih epizoda i to sve, ali nakon one fenomenalne 2. sezone covjek bi ocekivao da i sezone nakon nje budu takve, ali nije tako. Dosad je bilo 9 epizoda, 3 jos ostale do kraja, pa jel se sto znacajno dogodilo od 1. epizode? Pa i ne bas, tek se sad nadzire ono sto se ceka cijelo vrijeme.
Ali s druge strane, to je takva serija, treba se naviknuti na to. Stovise, treba imati na umu da gledanost serije samo raste i peta epizoda ove sezone je bila najgledanija epizoda na SHO od 2004. Znaci, tamo gdje je najbitnije - gledanost, tamo serija napreduje, znaci ceka nas vjerojatno jos sezona.
U svakom slucaju, serija jeste neobicna i dobra, ali sad da je stavljam u sam vrh svih serija koje sam gledao u zivotu, to mi se cini kao nepromisljen potez. Meni osobno ce serija morati biti jos puno, puno bolja da bi dosla na vrh. Ali jos jednom kazem, daleko od toga da je losa. Solidna jeste, pa i iznad prosjeka sigurno, ima nekih stvari koje nikad necete vidjeti u drugim serijama, dobro su iskombinirali humor i ozbiljnost, definitivno je vrijedi pratiti, ali bas vrh ili "top" ne.
I btw, sorry na dugackom postu.