Uuuu... Alpe se obrusavaju... Mogli bi za promenu da pratite, ako ste vec na ovoj temi, ko i sta prica i pise jer graditete komentar na osnovu jednog komentara. Ja sam prvi koji nije bas ni jednom spomenuo seckanje ljudi i bilo sta vezano za to, meni je dovoljno zanimljivo sto ima svoja pravila i ima svoju tajnu koju mora cuvati i zastititi. A to sto ne izlazi vise nocu i ne kasapi to mi se cak i svidja iz razloga jer mu je to bilo poglavlje i prioritet samo za samog sebe, morao je da prati kodeks i pravila, zadovolji poriv, zastiti sebe, da je i dalje to aktuelno prebacili bi bespotrebno teziste sa glavne radnje i unutrasnja desavanja sa okolinom na sporedno desavanje tj. ici i ubijati. Vise toga nema u toj meri jer sada prepoznaje svoj indetitet na visoj osnovi, kroz ljude koji su oko njega i ima zadatak njih da zastiti i sacuva ih kao porodicu. Jer njihovi problemi su poceli da se preplicu a Dextera ne moze a da ne zanima jer ako je jedan ugrozen i u opasnosti bice i ostali. Tu se Dexterov karakter slaze jedan kroz jedan.
A misljenje o sezoni se odnosi sa razlogom jer je finalna i pricu koju grade za kraj moze jako lose i bez nekih jacih i upecatljivih osnova da se zavrsi jer me brine da ce Dexter naivno zavrsiti...
A s obzirom da je vama bilo zanimljivo i nesto VEOMA bitno oko toga sta je radio debeljko kraj jezera i da ste cak hteli da polemisete o tome a i poceli ste, govori kolko vam je misljenje i posmatranje zeleno i onda time sto sada vidite neku 'dubinu' i dalje mislite da je kvalitet na dobrom nivou. Ali dobro to su vasa vidjenja...
U prethodnim sezona odnosi sa ljudima, konverzacije, tokovi desavanja itd. su bili daleko kvalitetniji. Da ne spomenem i ne obradim sve, samo kada se setim jednog dijaloga sa James Doakes-om razbije mi osecanja kolko me uvuce u radnju.
Ovde mi se dopalo kako je krenulo, sada osetim pad ali ocekujem bolju zavrsnicu jer se svaka sezona odlicno zavrsila.