OCR skripta za SW
0 članova i 55 gostiju pregledava ovu temu.
Sada bas gledam kako se zove poslednja epizoda sezone...Spoiler for Hiden: "Surprise, Motherfucker"Ko razume, shvatice.
Hvala na prevodu.Meni malo ta plavusica ide na k....Ja bi je razvalio pa ubio...
Citat: Dr.Cal - 08.11.2012. 21:07:41Hvala na prevodu.Meni malo ta plavusica ide na k....Ja bi je razvalio pa ubio... Ako Ivonu nisi gledao u Chuck , onda nista nisi napravio
Spoiler for Hiden: Ovo kako je krenulo na kraju će još Deb da ubije Hanu.
Spoiler for Hiden: Meni je zavrsnica skroz nepredvidljiva, perverzna, uvrnuta i mocna! Nije Dexter neki super heroj za koga treba navijamo kada ubija negativce. Dexter je pokazao da ne moze uvek da se drzi u potpunosti svog kodeksa. Osetio je nesto u Hani,
Spoiler for Hiden: I šta, da je nastavio da prati kodeks, i ubije Ivon, i? Zanimljivo? Ne bih rekao. Šef mafije zajeban do bola, to je ono što treba, problemi sa Laguertom takođe. Mislim da su ovo dobro iskombinovali. Zar svi očekuju da je on neki savršeni tip, da nema prostora za grešku? Nedaj bože da on ima kakve emocije, nagone, ili ne znam šta već. On nije robot već ljudsko biće, i kao takav podložan je greškama i nagonima.
Samo cu ovolko reci...Erik, hvala na prevodu.
Spoiler for Hiden: možda Dexter kokne Debru ...
Citat: Maj Moon - 16.11.2012. 10:08:45Spoiler for Hiden: možda Dexter kokne Debru ... Spoiler for Hiden: Teško, ali ako dođe do toga, biće to sledeće godine u ovo vreme. Mislio sam da će na kraju sezone LaGuerta biti na njegovom stolu, ali presporo dolazi do poveznica, prošlo 7 epizoda, ona ni da posumnja u njega.
Pametan potez bi bio direktan nastavak sedme na osmu sezonu, bez uvođenja ikakvih sporednih priča, novih likova itd.