Spisak tema u podforumu O serijama
0 članova i 84 gostiju pregledava ovu temu.
Citat: dome-nasty - 03.10.2012. 07:36:59Spoiler for Hiden: Što ti misliš jeli ona zadnja scena san ili java? Nekako mi je prejaka da bude stvarna Spoiler for Hiden: Stvarna je! Na kraju epizode prikazane su scene iz cijele sezone, i iz njih se vidi da je stvarna...
Spoiler for Hiden: Što ti misliš jeli ona zadnja scena san ili java? Nekako mi je prejaka da bude stvarna
Citat: outside - 03.10.2012. 10:41:57Citat: dome-nasty - 03.10.2012. 07:36:59Spoiler for Hiden: Što ti misliš jeli ona zadnja scena san ili java? Nekako mi je prejaka da bude stvarna Spoiler for Hiden: Stvarna je! Na kraju epizode prikazane su scene iz cijele sezone, i iz njih se vidi da je stvarna... Spoiler for Hiden: Definitivno stvarna! I tako moćna scena kad je on ušao, a ono sve vani i Deb ga čeka... Ja sam se bio naježio.
Citat: nebojsa66 - 03.10.2012. 10:47:34Citat: outside - 03.10.2012. 10:41:57Citat: dome-nasty - 03.10.2012. 07:36:59Spoiler for Hiden: Što ti misliš jeli ona zadnja scena san ili java? Nekako mi je prejaka da bude stvarna Spoiler for Hiden: Stvarna je! Na kraju epizode prikazane su scene iz cijele sezone, i iz njih se vidi da je stvarna... Spoiler for Hiden: Definitivno stvarna! I tako moćna scena kad je on ušao, a ono sve vani i Deb ga čeka... Ja sam se bio naježio.Spoiler for Hiden: onda je ovo najjača epizoda i najjači početak sezone do sada
Spoiler for Hiden: najbolja scena mi je kad dex odlazi, s crime sceen-a onog murijaka, prema autu, i ljevo se vide blokade, murijak izavana s autom, a ljudi unutar, ... krepal sam od smijeha... al ok mi je serija...
Dobar početak 7 sezone. Inače pročitao sam da će se snimati i 8 sezona koja će ujedno biti i poslednja. Šteta.
To je vec stara informacija. Tacno je da se sa 8. sezonom serija zavrsava.
Spoiler for Hiden: Ja ne mislim da je tako čudno. Debra je sad potpuno sluđena, ne može to da razume, a on joj je ipak brat i ne može tek tako da ga prijavi policiji. Njoj je sve to nepojmljivo, ali pokušava da ga shvati i pronikne u to kako njegova psiha funkcioniše, ma koliko se toga gnušala. Mislim da ni sama nije u stanju da smisli u ovom trenutku pametniji način da spreči Dekstera da radi to što radi. Ogroman je to šok i teret. Ona želi da veruje da se on može spasiti, da ipak postoji nečeg dobrog u njemu. Pored svega toga, postala mu je i saučesnica. Deksteru dosad niko do koga mu je stalo nije stvarno pokušavao da na neki način 'izleči'. Hari ga je na kraju krajeva podsticao da bude ono što jeste, usmeravajući tu njegovu potrebu na ciljanu grupu ljudi koji su po svakom kriterijumu predstavljali sam talog društva i koji život ne zavređuju. Da li bi Dekster zaista postao serijski ubica da mu Hari nije dao dozvolu, i da je svim silama pokušavao da ga odvrati od toga? Možda, čak je i najverovatnije da bi bilo tako, no možda i ne bi. Sada je Debra praktično u Harijevoj poziciji, i zasada ne dele isto mišljenje oko toga. Sumnjam da će Debra tako lako odustati (ovo je ipak samo početak), i najviše me zanima šta će sledeće pokušati.
Samo:Spoiler for Hiden: nije li malo čudno da na onog Waynea nitko nije pazio... Ovi kopaju, dok on nonšalatno priča s Dexterom. Mislim, ipak se radi o opasnom ubojici.