Posto mi je ovo prvi post na ovom forumu, zelim prvo da vas pohvalim, prvenstveno na prevodima(ne samo za Dextera,skidao sam i za LOST i za How I met your mother i extra su),takodje je sajt predobro uradjen sto se tice foruma, takodje je forum veoma aktivan i moze se najvise naci ako neko zeli da diskutuje sa ostalima o serijama...
e sad, sto se tice Dextera:
Spoiler for Hiden:
slazem se da ima dosta rupa u scenariju sto se tice 6. sezone, ali bilo ih je u svim prethodnim, jer jednostavno biti serijski ubica a da te ne uhvate je veoma tesko u stvarnom zivotu, a scenaristi nisu serijske ubice, nego profesionalni pisci,takodje te scene oslobadjanja iz barke i paljenje one kuce gde je Batista su napravljene za one koji ne prate redovno, nego vide onako dobro napravljenu scenu i oduseve se, tj. napravljeno je u komercijalne svrhe... (moje misljenje)
A sto se tice sedme sezone...Da nikom nije palo na pamet da je Masukin asistent u stvari drugi Dexterov brat?jeste da nije bas skroz realno, ali Dexter se ne seca svoje rane mladosti, a onaj je sa onoliko para(a videli smo u kakvom stanu zivi) mogao da odradi plasticne operacije, ili sta vec...Moguce je.
Ili 2. i mnogo verovatnija opcija:I on je ranije uhvati dextera na delu, pa se nalozio lik