OCR skripta za SW
0 članova i 17 gostiju pregledava ovu temu.
Preveo sam i zadnju epizodu. Uživajte!
Cek malo, ruku je pakovao Spoiler for Hiden: Luis, asistent Vinsa Masuki, valjda su povezani sa Trevisom pa vidimo sad Trevis donosi paket sa rukom kod Dexa?
Citat: icemaher - 19.12.2011. 23:43:05Cek malo, ruku je pakovao Spoiler for Hiden: Luis, asistent Vinsa Masuki, valjda su povezani sa Trevisom pa vidimo sad Trevis donosi paket sa rukom kod Dexa? Spoiler for Hiden: Nije Travis donio paket, nego je paket već bio pred vratima...Solidna sezona, ali ništa posebno....Ovaj zadnji nastavak je ok, ali dosta zbrzan i s dosta traljavosti odrađen...Kraj je super, ali takav kraj se i očekivao...Nadam se da će se serija popraviti, jer očigledno je u padu...
Spoiler for Hiden: Meni je malo glupo da na primer policija ne moze na primer na kamerama jedne od najvisih zgrada u Majamiju da nakon ubistva policajca vidi da je Dex bio tu .Zadnje 2 sezone uzas blagi.Dobro ova zadnja nista specijalno, a 5. uzas.
Spoiler for Hiden: gde je istraga ili bar jos pitanja zasto je pao sa glisera, ostavio je brdo otiske i na onog glisera gde su bili imigranti i na koplje sa kojeg je ubio onog sofera i bacio ga u more, ili ce to jednog dana tek da dodje na delo da se istrazi...
hvala eriče p.s ikakva preporuka što sad gledati do jeseni....ne mora biti iste tematike serija ali želim nešto što će me natjerati da uvijek isčekivam novi tjedan i novu epizodu kao što je to dexter učinio
Spoiler for Hiden: Kakvo crno koplje, kada se o tom ubistvu nista ne zna i koplje i osoba su baceni u more ribama nasred okeana, i ko ce to naci, a radi se o emigrantima koji nece rijec progovoriti o tome. O otiscima na brodu, pa sad ne znam sta ocekujete da se svako brisanje ruku ili otisaka prikaze. Valjda smo u prvih 5 sezona vidjeli da je Dex dovoljno pametan da takve stvari vise i ne treba snimati, jer bi serija trajala 3h kada bi se svako brisanje otisaka prikazalo.Ne kazem da nema nebuloza i glupih stvari(meni licno najgora ono spasavanje iz barke kada je bio svezan u roku od 30sekundi, da je svezan skocio u more i isplivao bilo bi ok, ali da se oslobodi zubima u 30s pretjerano ili ono sa liftom), ali pretjerujete sa nekima. Ista stvar i sa kamerom, ako je vec dosao do vrha logika namece da je prosao sve prepreke kroz zgradu tipa kamere i slicno, e sad otkud kamera na vrhu zgrade ne znam po cemu ste to zakljucili. Cak i ako postoji valjda kamera snima sa vrha prema gradu dakle prema dolje, a ne vrh zgrade jer to nema smisla. Mislim naravno da ima nedostataka, ali kao sto rekoh previse bi se potrosilo na to kada bi se prikazao svaki detalj, onda bi sezona imala 24 serije, a ne 12, to je bas moje misljenje.
Citat: brko - 20.12.2011. 17:19:29Spoiler for Hiden: Kakvo crno koplje, kada se o tom ubistvu nista ne zna i koplje i osoba su baceni u more ribama nasred okeana, i ko ce to naci, a radi se o emigrantima koji nece rijec progovoriti o tome. O otiscima na brodu, pa sad ne znam sta ocekujete da se svako brisanje ruku ili otisaka prikaze. Valjda smo u prvih 5 sezona vidjeli da je Dex dovoljno pametan da takve stvari vise i ne treba snimati, jer bi serija trajala 3h kada bi se svako brisanje otisaka prikazalo.Ne kazem da nema nebuloza i glupih stvari(meni licno najgora ono spasavanje iz barke kada je bio svezan u roku od 30sekundi, da je svezan skocio u more i isplivao bilo bi ok, ali da se oslobodi zubima u 30s pretjerano ili ono sa liftom), ali pretjerujete sa nekima. Ista stvar i sa kamerom, ako je vec dosao do vrha logika namece da je prosao sve prepreke kroz zgradu tipa kamere i slicno, e sad otkud kamera na vrhu zgrade ne znam po cemu ste to zakljucili. Cak i ako postoji valjda kamera snima sa vrha prema gradu dakle prema dolje, a ne vrh zgrade jer to nema smisla. Mislim naravno da ima nedostataka, ali kao sto rekoh previse bi se potrosilo na to kada bi se prikazao svaki detalj, onda bi sezona imala 24 serije, a ne 12, to je bas moje misljenje.