Spisak tema u podforumu O serijama
0 članova i 47 gostiju pregledava ovu temu.
Citat: Posthuman - 19.11.2011. 09:27:42Ali verujem da znaju šta rade.Znaju.
Ali verujem da znaju šta rade.
Dobra nova ep.Spoiler for Hiden: Imam neki osećaj da će Debra da provali Dexa u ovoj sezoni.
Citat: Posthuman - 21.11.2011. 19:49:05Dobra nova ep.Spoiler for Hiden: Imam neki osećaj da će Debra da provali Dexa u ovoj sezoni.Spoiler for Hiden: Ja nesto ne vjerujem u to. Posto je serija dobila jos dvoje sezone, morace nesto razvuci.
Spoiler for Hiden: Vi kao da ne vidite u kom pravcu ide serija
Spoiler for Hiden: Meni deluje da ide u pravcu toga da ce svetlost nadvladati tamu u Dexteru i da ce na kraju biti happy end Mozda Debra otkrije pa i sama tome doprinese, ali ne bih se kladila
Citat: lydiasr - 22.11.2011. 16:10:10Spoiler for Hiden: Meni deluje da ide u pravcu toga da ce svetlost nadvladati tamu u Dexteru i da ce na kraju biti happy end Mozda Debra otkrije pa i sama tome doprinese, ali ne bih se kladilaSpoiler for Hiden: Na dao Bog takvo sranje od završetka. Metak u čelo, električna stolica ili smrt na stolu nekog drugog serijskog ubojice. To je završetak sa stilom, a ne sladunjavi crap od happy enda.
Citat: King Eric - 22.11.2011. 19:25:26Citat: lydiasr - 22.11.2011. 16:10:10Spoiler for Hiden: Meni deluje da ide u pravcu toga da ce svetlost nadvladati tamu u Dexteru i da ce na kraju biti happy end Mozda Debra otkrije pa i sama tome doprinese, ali ne bih se kladilaSpoiler for Hiden: Na dao Bog takvo sranje od završetka. Metak u čelo, električna stolica ili smrt na stolu nekog drugog serijskog ubojice. To je završetak sa stilom, a ne sladunjavi crap od happy enda. Spoiler for Hiden: Ma nema šanse da bude happy end, u to sam gotovo siguran. Cela serija je urađena u mračnom tonu, i sad odjednom da je preokrenu. To se ne radi. Vidim da dosta ljudi želi da Debra ubije Dexa, a šta ako bude obrnuto?
Spoiler for Hiden: Meni se još uvijek čini da Geller ne postoji, odnosno da je navjerovatnije ubijen od strane Travisa, odnosno da je ovaj Geller samo u Travosovoj glavi. Možda je Travis podvojena ličnost.Vidi se da scenaristi pomno paze da nitko ne vidi Gellera od ostalih likova.Ovo zavezivanje lancima u novoj epizodi isto tako može biti samozavezivanje.
Citat: Parazit - 23.11.2011. 17:08:13Spoiler for Hiden: Meni se još uvijek čini da Geller ne postoji, odnosno da je navjerovatnije ubijen od strane Travisa, odnosno da je ovaj Geller samo u Travosovoj glavi. Možda je Travis podvojena ličnost.Vidi se da scenaristi pomno paze da nitko ne vidi Gellera od ostalih likova.Ovo zavezivanje lancima u novoj epizodi isto tako može biti samozavezivanje.+1
Citat: Posthuman - 23.11.2011. 08:12:20Spoiler for Hiden: Ma nema šanse da bude happy end, u to sam gotovo siguran. Cela serija je urađena u mračnom tonu, i sad odjednom da je preokrenu. To se ne radi. Vidim da dosta ljudi želi da Debra ubije Dexa, a šta ako bude obrnuto? Spoiler for Hiden: Nema sanse da bude obrnuto, ali ni da ga Deb ubije. Pazite sta vam kazem, ako nista drugo, on ce otici nekud posle Debrinog razotkrivanja i tako ce se serija zavrsiti, osecam
Spoiler for Hiden: Ma nema šanse da bude happy end, u to sam gotovo siguran. Cela serija je urađena u mračnom tonu, i sad odjednom da je preokrenu. To se ne radi. Vidim da dosta ljudi želi da Debra ubije Dexa, a šta ako bude obrnuto?
Spoiler for Hiden: Ali je rekla da je jedan bio mlađi. To je mogla jedino da zna po boji glasa, ili se varam.
Citat: Posthuman - 23.11.2011. 21:51:22Spoiler for Hiden: Ali je rekla da je jedan bio mlađi. To je mogla jedino da zna po boji glasa, ili se varam.Spoiler for Hiden: Možda samo pretpostavlja zbog onog obraćanja s "profesore". I ja pretpostavljam da je Gellar samo u Travisovoj glavi jer u osam epizoda nema njegove interakcije s drugim likovima, ne računajući dodirivanje one konobarice s kojom se Travis "poigrao". Za sada mi to ima logike i bilo bi mi dobro da to na kraju i bude tako. Možda je ovo samo rupa u scenariju. Koliko god volim Dextera, treba priznati da ih ima popriličan broj. Recimo, cijela peta sezona je jedna ogromna rupa.
Spoiler for Hiden: Vi hocete da kazete da je profesor ubijen ali da se on stalno pricinjava Travisu?