Kako postaviti titl na sajt?
0 članova i 81 gostiju pregledava ovu temu.
Predobar nastavak....Ova sezona je odlična
Postavio sam titl za četvrtu epizodu. Zaboravio sam skinuti 720p verziju pa mi javite odgovara li za nju. Uživajte!
Citat: Red Dragon - 25.10.2011. 14:42:12A jbg kad je neko ružan ne bira kome širi noge Ružan?
A jbg kad je neko ružan ne bira kome širi noge
Spoiler for Hiden: Po meni to nije propust ako se ispostavi da je Olmos samo u Henksovoj glavi. On miluje konobaricu po kosi, ali ona ne gleda u njega uopšte, već samo u Henksa. To milovanje je samo u glavi onog bolesnika, pa zato ne bih to smatrao propustom. Naravno ako se ispostavi da je ova teorija tačna.
Citat: Posthuman - 24.10.2011. 16:44:26Spoiler for Hiden: Po meni to nije propust ako se ispostavi da je Olmos samo u Henksovoj glavi. On miluje konobaricu po kosi, ali ona ne gleda u njega uopšte, već samo u Henksa. To milovanje je samo u glavi onog bolesnika, pa zato ne bih to smatrao propustom. Naravno ako se ispostavi da je ova teorija tačna.Spoiler for Hiden: Zašto svi spominju to milovanje po kosi, a nitko ništa ne govori o tome tko ju je zavezao . Prvo idu zajedno spavati i u sljedećoj sceni vidimo kako se Henks budi i pita se gdje je konobarica. Kasnije odlazi u kuhinju i iznenađeno gleda u nju jer vidi da je zavezana.I meni je palo na pamet da Olmos ne postoji, ali kako onda objasniti tu scenu. btw. u zadnjoj epizodi se dosta spominje "otac". Od Dextera, pa onoga bivšeg zatvorenika, a sada svećenika. Moguće da je ono Henksov otac pa sve radi što mu ovaj u podsvjesti kaže.E da i ona zadnja scena je strašna bila, podsjeća me na film Saw.
Citat: Posthuman - 24.10.2011. 12:22:15Dobra i ova četvrta epizoda.Spoiler for Hiden: Da li neko još misli da lik Edward James Olmosa (profesor Gelar) nije stvaran, tj. da je samo u glavi Trevisa? Posle ove epizode mi se to čini vrlo mogućim, npr. scena u restoranu gde konobarica uopšte ne konstatuje lik Olmosa.. Nešto slično kao između Dextera i njegovog ćaleta.Spoiler for Hiden: Meni je to palo na pamet jos u prosloj epizodi. Sasvim moguce da je ova teorija tacna.
Dobra i ova četvrta epizoda.Spoiler for Hiden: Da li neko još misli da lik Edward James Olmosa (profesor Gelar) nije stvaran, tj. da je samo u glavi Trevisa? Posle ove epizode mi se to čini vrlo mogućim, npr. scena u restoranu gde konobarica uopšte ne konstatuje lik Olmosa.. Nešto slično kao između Dextera i njegovog ćaleta.
Citat: Alisa_u_zemlji_cudaka - 25.10.2011. 00:09:48Citat: Posthuman - 24.10.2011. 12:22:15Dobra i ova četvrta epizoda.Spoiler for Hiden: Da li neko još misli da lik Edward James Olmosa (profesor Gelar) nije stvaran, tj. da je samo u glavi Trevisa? Posle ove epizode mi se to čini vrlo mogućim, npr. scena u restoranu gde konobarica uopšte ne konstatuje lik Olmosa.. Nešto slično kao između Dextera i njegovog ćaleta.Spoiler for Hiden: Meni je to palo na pamet jos u prosloj epizodi. Sasvim moguce da je ova teorija tacna.Na osnovu koje scene, dijaloga ili sta vec ti je palo na pamet? Jedino se u ovoj epizodi moze pomisliti na to ili je meni i drugima promaklo...
Spoiler for Hiden: Prof. Gelar ne može biti imaginaran. Zašto bi se krio iza vrata dok Trevis prči onu konobaricu? Trevis nesvjesno svezao nju? Ma dajte.............
koju verziju da skinem od sinoc?