Subi kao prvo ne skidam rmvb format niti sam ga ikada skidao, a skidam klasican hdtv rip od 350 mb ili od 550 mb ako je nesto novo upitanju a ako ne onda dvdrip.
Nije mi krivo nego nesvatam tu poentu kurcenja na forumu, sada si ti ispo faca sto si napisao post kako skidas prvu sezonu dextera u 1080p a mi ostali neznamo sta valja pa sada ti treba da nas prosvetlis. A sto se tice neta sutra mogu da uzmem sbb net i da uzmem 30 Mb/s paket pa da onda vidis brzinu tih 30 Mb/s naspram tih tvojih 1.2 Mb/s a sada trenutno koristim telekomov adsl na 6 mb i skida brzinom od 650 kb/s sto je za mene vise nego dovoljno da skinem sve sta mi treba! Pa to mogu i ja da objavim kako skidam Sopranose (The Sopranos S01 Blu-Ray 1080p H.264 DTS-HD MA 5.1 CtrlHD Size 190.69 GB) (neskidam ali naveo sam primer jer sam nedavno skinuo kompletno dvdripove) ali koja poenta toga, ko da nekoga znaima sta ti skidas osim ako nemas kompleks da si u centru paznje i da moras da se non stop hvalis necim da bi ostao u centru paznje! Veruj mi nikoga ovde ne zanima sta ti i ja ili bilo ko drugi skida!
A koliko vidim i drugima si vec dosao do te granice da ih smaras sa glupostima.
Ali najbolji ti je biser ono od pre nekoliko dana kada si napisao da si seo na klupu i pored covek tebe isti dexter, ma ja! Manje vina i sve ce biti uredu!
Jer eto samo po tom postu i ono sto sam do sada procitao je istina ono sto sam vec gore napisao a to je da imas imas zelju da si samo ti u centru paznje ostalih.
A posto vidim da skidas sa HDME sajta i hvalis se kako ti download i upload nije problem pa adje da vidimo taj ratio koji imas na sajtu! Evo moga: http://i56.tinypic.com/30n82vr.jpg
I da se vratim na Dextera, serija nije nista posebna pa da sada zahteva da se bas skida u 1080p.
Malo toga, sam skidao sa HDME, zato što sve pronalazim na hosterima. Mnogo je brže i pristupačnije. Dalje, izgleda da ne shvataš da si me ti sam ovim izjavama doveo u centar pažnje.
Htio sam da se pohvalim zaljubljenicima u HD materijal, a ako tebe ta stvar ne privlači, izaziva iracionalni strah, itd, ti lijepo prestani čitati moje postove (mislim da postoji ignore lista, nisam siguran) ili kad vidiš malog Lannistera ti samo skroluj dole, krajnje jednostavno! U PDF sport ima nekoliko postova kojima bih baš mogao odbrusiti, ali čemu sve to?
Ja sam veoma tolerantan tip, koji je uvijek smirenih tenzija, neke stvari mi se ne sviđaju ovdje (a i članovi) ali zašto bih ja narušavao tu atmosferu svađajući se sa nekime? Pokušavam biti u dobrom odnosu sa svima, pomažem koliko mogu i doprinosim zajednici, što je najbitnije.
Brzine, veličine, širine, dužine, uošte nisu bitne, ne patim od tih stvari.
Narušavati ovakav sklad radi svojih zezancija što te ja nerviram? Smiri se i uživaj, za sve ostalo, tu je ignore lista!