Dexter je još uvijek jedna od najboljih drama..
Upravo to. Dexter je najbolji i... dalje nema
E pa sad..
justified, Boardwalk Empire su definitivno bolji, a o Breaking Bad da ne govorim..
To je subjektivno. Dex je za mene no. 1 , i to se nikada neće promjeniti.
To je tvoje mnogo subjektivnije.. No nitko ne može poreći da je zadnja sezona bila lošija od prethodnih.
I ja subjektivno kažem da je meni Doctor Who serija broj 1..i bez obzira koliko kvalitetna ili ne..
Pazi, riječ subjektivno, svako za sebe dakle. Evo ja gajim određenu vrstu simpatije prema toj seriji i subjektivno, dakle po meni, ona je najbolja.
Mislim da svako za svog internet života uspije pronaći seriju za koju je emotivno vezan.
Nekome je to Lost, nekome ona glupost Teen Wolf, a opet nekome ko ima ukusa ta serija je Dexter.
Svaka nova epizoda je bolja od prethodne, svaka nova sezona je bolja od prethodne, s tim da četvrta sezona ulazi u anale televizije kao još uvijek glavnog mass medija i ponosno zauzima vrh, i za nju se ponosno može reći da je to UMJETNOST. (ko 4 sezonu nema u HD ja ga ne priznajem za Dexterovog fana
)
Edit: jedan primjer:
Postoje one mega giga ultra dobre ribe. One su možda dobre za seks, ali da ćeš s njima osjetiti nešto emotivno-nećeš. Dakle za polno opštiti nad njima i potrošiti vrijeme idealne, ali nema ljubavi.
Možda glup primjer ali valjda shvataš