Ne pljujem ja seriju, samo kazem da je prosjek. Ne znam otkad je to pljuvanje. Nisam nigdje napisao da je serija losa, kazem da je druga sezona malo iznad prosjeka, a ove ostale prosjecne, osim trece
Ona me je razocarala.
Ti hvalis seriju, to je ok, ja kazem da je prosjecna, to je isto ok.
Ali reci da je "
svjetski popularna serija", to nije ok.
Jer pratim zbivanja u svijetu sto se serija tice na svim ti mogucim i nemogucim stranicama o serije. Znas da svaki tjedan donosim kalendare, gledanost i vijesti. I vrlo lijepo znam da Dexter nije bio svjetski popularan do tog preokreta do pred kraj 4. sezone.
Rijetko se spominjao, jedva se culo za njega. E sad, nakon tog preokreta, sad je popularniji. Kad se sjetim Losta, Heroesa, 24, Mad Men, i tako tih serija, to je sve bilo megapopularno vec nakon 1-2 sezone, svako malo o njima neka vijest, bila vazna ili ne, reklama stotinu, a Dexter do kraja trece sezone nije bio ni upola popularan kao ovi, tek sad stjece popularnost. Samo ti to pokusavam reci.
Tebi je najbolja super, uopce ne diram u to. Dakako, vidim da nije samo tebi, nego i jos nekima, super. Ali samo hocu reci da opcenito gledano serija nije toliko popularna koliko mislis da jeste. Sad tek stjece popularnost. Sasd popularnost raste. I ja ovo kazem sasvim smireno, prijateljski i dobronamjerno. Niposto ne zelim nikakve svade i to.