@nebojsa66
Nisam znao da ti prevodiš, koliko vidim prijevodi su dobri. Hvala.
Pa ti si se okomio na mene, ne ja na tebe. Da šta ja trošim energiju na ovo, da šta je ovo, šta ja ono ...
Što se nisi okomio na one kojima je serija super? Ako ja nekome nešto namećem (a ne namećem, samo kažem istinu), šta je onda tek s njima.
Ako novinski kritičari unisono pljuju ovo, ako pada gledanost u USA gdje je svašta moguće prodati pod bubrege, ako je svakome jasno da je ovo miš-maš nespojivih žanrova nastao iz producentske pohlepe - onda je meni čudno kad je nekome Terra Nova dobra serija, a ne to da je nekome loša.
Šta se tiče analiziranja - da samo kažem "ovo ništa ne valja" onda bi možda (ili čak vjerojatno ) bio hejter. Ili barem izgledao kao takav. Ali ako sam o nečemu promislio, pa onda još jednom promislio kad sam sastavio post, pa još jednom razmislio baš o ovome šta ti pričaš (da nekome ne zgadim prije gledanja) prije negoli sam pritisnuo <Pošalji> , onda to nije baljezganje iz mržnje - to je stav. Imam stav, čvrst i osnovan, i nije me ni strah ni sram izreći ga.
Šta, ako kažem jednu rečenicu, onda se kao samo nabacujem blatom na seriju bezveze. A ako napišem više, da zašto ja analiziram nešto što se meni ne sviđa. Mislim ono, koje su to bizantinske fore.
Obrni-okreni, negativni komentari o serijama na ovom forumu nisu dozvoljeni. To jest, formalno su dozvoljeni, ali onda se odmah obruši hrpa članova na tebe s nekim jeftinim forama. Samo da bi na sve odgovorio trebalo bi mi pola dana.