Niste mi jasni, ne osporavam ničije mišljenje, ali na čemu ste vi ljudi odrasli, na kakvim serijama, kakvim filmovima, kakvoj materiji.. Efekti slabi, efekti prebudženi, glumica mršava, ne zna glumit, ima glup dijalog serija, već viđeno.. Pa može se nabrojat serija u kojima je glavna glumica za sapunjanje mačora, dijalog savršen ali ne za narodne široke mase, bez efekata i bez muzike u pozadini i da opet ona ne prolazi kroz široke narodne mase, već ljudi traže nešto plitko, sažeto, gde se mogu poistovetiti sa glavnim likom koji je pun sarkazama, navučen na gudrovinu i na kraju krajeva on je doktor, pa ko ne bi želio da bude doktor.. ne znam za vas ali šta vi ljudi gledate kad ovo smatrate ne gledljivim, pa pogledaj te samo kakva je bila plima unazad koliko dana na TV u USA/CAD, kakvog su smeća doneli.. Nemoj te sad skočiti na ovaj moj post sa nekom osudom i pljuvačinom.. nema bolje, neće ni biti boljeg SF u skorije vreme, biće doktora, sestara, teen sranja, sitcoma.. ali SF nema, pa ja padam u iskušenje da uzmem SG-1/Babylon/StarTrek i svu staru gardu da okrenem još koji put jer vidim da je ovo sve postalo za sve samo ne za nas koji volimo SF, isitnski volimo SF i nismo podlegli tom pritisku koji moderna TV gura danas kroz neke doktore, kućanice, tračare i teen sranja u kojem se pokazuje kako ona tamo ima moralnu dilemu dal da operiše nos ili ne, jer eto ona sirota puna $ sa kućom na BH i zapadnoevropskom đuntom u garaži a eto nesretna je jer tamo nek gej neće ni da je pogleda, zbog nosa, koji je pojelo "crtanje".
Nisam pogledao ep. WEB je spreman(hvala na sync), bude večeras pogledano, ako je FOX spremio sekiru za seriju, tu ne mogu ništa, ali možemo da uživamo bar u ovo malo SF da ne pljujemo i ovo malo što nam se daje...