Kako postaviti titl na sajt?
0 članova i 3 gostiju pregledava ovu temu.
Nisam u tijeku. Je li ostala premijera za 23.05.?
Kako dobro izgleda...
Ne, po baniranjima znam kad je počela neka sezona...
(20:41:49) King_Eric: ja sam tvrdoglava budaletina B)
Mislim da sam ja jedina kojoj se ovo ne sviđa Neka mešavina Avatara i Losta, od kojih mi se nijedno nije svidelo... Lost sam odgledala na silu, po molbi, ali... Please don't shoot me
Citat: CSInvestigator - 19.05.2011. 10:02:41Mislim da sam ja jedina kojoj se ovo ne sviđa Neka mešavina Avatara i Losta, od kojih mi se nijedno nije svidelo... Lost sam odgledala na silu, po molbi, ali... Please don't shoot me Shoot yourself
Mislim da sam ja jedina kojoj se ovo ne sviđa
Citat: heller - 19.05.2011. 18:39:02Citat: CSInvestigator - 19.05.2011. 10:02:41Mislim da sam ja jedina kojoj se ovo ne sviđa Neka mešavina Avatara i Losta, od kojih mi se nijedno nije svidelo... Lost sam odgledala na silu, po molbi, ali... Please don't shoot me Shoot yourself Ne diraj CSI!!Ona će ionako to morati gledati pošto ću ja prevoditi!
Citat: nebojsa66 - 23.05.2011. 13:12:07Citat: heller - 19.05.2011. 18:39:02Citat: CSInvestigator - 19.05.2011. 10:02:41Mislim da sam ja jedina kojoj se ovo ne sviđa Neka mešavina Avatara i Losta, od kojih mi se nijedno nije svidelo... Lost sam odgledala na silu, po molbi, ali... Please don't shoot me Shoot yourself Ne diraj CSI!!Ona će ionako to morati gledati pošto ću ja prevoditi! Kao i Top Gear?
Pa Nešice ti znaš da ja gotivim tvoje prevode
Jedva čekam
Ooh, ah," that's how it always starts. But then later there's running and screaming.
Kao prvo, ne kužim zašto vi koji ste već otpisali seriju uopće dolazite komentirati. Kao drugo, ne znam šta očekujete od ovakvog tipa serije. SF i avantura ne mogu vam pružiti nikakvo katarzično iskustvo. Znam šta me čeka i vjerujem da će mi se serija svidjeti. Tko hoće nek gleda, tko neće, široko mu polje.
Ja nikad ne bi pljuvao neku seriju bez da pogledam bar dvije epizode.