Erzsbeth, slažem se. Sve si rekla. Andrew je u TWD-u najbolji glumac i to uvjerljivo. Razlika između njegove glume iz prve, druge sezone i sad je nevjerojatna. Izrazi lica, bez problema oči napuni suzom. Unio se totalno u lika. Nadam se da će biti nominiran za neku nagradu. Toliko je njegov lik sad sjeban u glavi da sam glumac sad može odglumiti od pravog vođe do ustrašenog papka.
još uvijek gledam epizodu 1, kao na kapaljke, da što bolje upijem svaku scenu, kao da ne želim da završi. Fokusirana na svaki pokret/pogled obojice (eh iako ne gotivim lika iz Greys anatomy i tamo mi je išao na živce kao dosadni duh:D) gledam tu ovisnost psihopate da slomi vođu, ne da ga ubije (iako i sam zna negdje u svojoj psiho dubini duše da ga treba ubiti). To bi po mom mišljenju bio razlog zašto su -kao što netko reče- Rick i Carl "zaštićeni"- nisu, samo mislim da psihopate vole dominantne ličnosti, da ih slome je veći izazov nego da ih ubiju:D
Netko je komentirao da bi pobjegao negdje daleko?, gdje daleko ako su zombiji oko tebe a Neganovi isto oko tebe, nije baš da ideš i kupiš kartu za Australiju.
A i kad bi svi bježali, po tome bi svijet propao :p. Ako bi se mene pitalo, da mi netko smrvi drage osobe, bez obzira imam li djecu, muža, komšije, roditelje, ne bih mogla pobjeći, možda bih tražila kako da nađem safe place za svoje, ali bježanje ne! Osveta Da! S užitkom