-Grejdzoji su morali bolje da budu prikazani,mada iskreno,i nisam ocekivao..Moglo je tu da bude jos vise ljudi na "izborima" .U knjizi je to jedno od boljih poglavlja..ali je glupo da poredimo bilo sta vise sa knjigom..Na kraju kada Teon i sestra mu beze..imaju sacicu ljudi sa sobom,a kada Juron dodje sa svojima,Teon pokupiio stotinu brodova..malo bzvz izgleda
Ne mogu da verujem da producenti ne zamisle reakcije ljudi na takvu scenu...Isto je bilo mnogo kritika za proslu sezonu zbog Dorne kako je uradjena..i onog cuvenog Dzejmijevog upada,i ona smesna borba
To su scene koje upropaste narednih pet scena koje odlicno odrade.
-Arja dosadna..dve sezone je provela u Bravosu,ne mogu vise da je gledam kako se mlati motkom sa onom drugom ribom
-Deneris dosadna,kao i njena prica...jos kad nadovezem da od celog serijala najvise mrzim tu pricu oko zmajeva,los utisak je neizbezan...Vidimo da se pojavljuje nova RLOR-ova Svestenica...Negde procitah da ona veruje da je Deneris Azor Ahai
Melisandra veruje da je Dzon Azor Ahai...na kraju mozda bude tacna i ona teorija da ce Dzon i Deneris leteti na zmajevima...a tu je i ona prica da je Tirion ustvari Targarjen(da ga zbog toga Sersei nije volela) itd itd..te da ce i on leteti na jednom zmaju...Ko ce sve pohvatati..
Imam utisak da ce kada izadje sl.knjiga Martin namersno sve uraditi obrnuto od serije..pa ce biti jos vise zabuna
-Hodor,veoma dobra i mocna prica,to moram da priznam...Zasto je Bren bitan Tudjinima..to mi i dalje nije jasno..
-Tu iza Zida mozemo da ocekujemo dosta likova da se pojavi,ali sam siguran da ce u seriji biti drugacije nego u knjizi..Mozemo da ocekujemo da se pojave:Brendzen Stark,Hauland Rid(vidjen je sa Nedom kod Kule Zadovoljstva,posle je nestao)..Postoji teorija da Hauland Rid zna pricu oko Dzona Sneznog...videcemo sta ce biti dalje u seriji..Odjednom ima previse informacija koje treba povezati u neku skladnu celinu..