Kako postaviti titl na sajt?
0 članova i 3 gostiju pregledava ovu temu.
Ne znam meni je sezone losija od predhodne 2, jeste da je pocetak, ali po meni mlak start u odnosu na ranije.
Meni je Olenna Tyrell prezakon lik! Tako drska, odvažna, sarkastična! Fenomenalan lik!Ali dobro, ne može nam se svima isto sviđati.
Koristim kindle i prezadovoljan sam. Model nije (toliko) bitan. Ako uspeš da nabaviš polovan, super. K2 je malo sivlji, Kindle paperwhite ima osvetljenje. ja imam K5 (Touch) i savršeno mi odgovara. Kupi najjeftiniji kindle i nećeš se pokajati
Citat: Vladimir Marković Covenant - 26.04.2013. 00:39:37Koristim kindle i prezadovoljan sam. Model nije (toliko) bitan. Ako uspeš da nabaviš polovan, super. K2 je malo sivlji, Kindle paperwhite ima osvetljenje. ja imam K5 (Touch) i savršeno mi odgovara. Kupi najjeftiniji kindle i nećeš se pokajatiKindle i imam u planu kupiti zapravo on dolazi jedino u obzir...a koji cu kupiti zavisi od đepa kojeg su mi ovih dana nekakvi insekti napali nista neobicno sa obzirom da je kraj mjeseca...knjige iz ovog serijala ce biti prve koje cu procitati
Dajte prevod sto prije, nestrpljiv sam.