Sa tim "prenategnuto" mogu da se složim. Mislio sam da ćeš možda napisati nešto drugo.
Elem, na internetu sam slučajno naleteo na neka shvatanja i ocene kako je kraj zapravo šamar Lerija Dejvida i Sajnfelda publici. U stilu - "Evo koga ste voleli zadnjih deset godina. Ti ljudi su odvratni." - pa se tu publika našla u čudu, jer očito ima i takvih koji su obožavali tu četvorku. Ti komentatori su, maltene, bili uvređeni takvim završetkom, jer, eto - "Dejvid i Sajnfeld su zaradili milione, a sve vreme su se rugali svojoj publici!" Svašta. Svakome kome je Džordž Kostanca nekakav životni model i treba da bude predmet ruganja!
Mogu da shvatim da ljudi prepoznaju neke crte iz tih TV likova, ali nikako da se neko može identifikovati sa nekim od njih u celosti. To su ipak karikature, čija samoživost i bezosećajnost je terana do krajnosti.
Krejmer je drugačiji. Ako je učestvovao u nekom sranju, otišao je naknadno da se izvini. Za to ima više primera, kao slučaj polovnih invalidskih kolica.
Malo sam odužio, ali su me ti komentari baš iznenadili kad sam ranije nabasao na njih pa sam o tom i razmišljao pa se - eto - i raspisao.
Niko me ne može sprečiti da uživam u Sajnfeldu!