Pogledane nove epizode.
Koliko moraš imati sreće kao Michaela
da ju školuje dvije all time top igračice. Prije mergea Sandra, a poslije mergea Cirie. I još su je spasile. Nevjerojatno je koliko su njih dvoje ispred drugih. ova Siera kad je rekla "novi šerif je ugradu" samo sam se nasmijao. Cirie ju je educirala. Ali po običaju uvijek sjebe neki tamo igrač kao u drugoj epizodi. Zeke, jebeni Zeke. Opet mi je to problem sa modernim igračima što se previše trude. Zeke je nesumnjivo dobar strateg, ali baš zbog toga što se previše trudi, napravit će loš potez kad tad što smo i vidjeli.
Ne znam za vas, ali jako mi fale neka stara plemena u starim vremenima Survivora kad su imali čvrstu poveznicu. Evo, zadnjih 15-ak sezona Survivora mi ne može reći neko pleme koje će se pamtiti. Ili ih izmješaju već u trećoj epizodi ili nisu čvrsti. Gdje su nestala plemenas kao Chapera iz All Stars na čelu sa Robfatherom ili nepobjedivo pleme Koror iz Palau na čelu sa Tom Westmanom. Jebote, da se radi lista top 10 najboljih plemena, bili bi skoro pa svi iz prvih 15 sezona. Fale mi te neke sitnice. Mislim, lijepo je gledati sve ove igrače kako se trude igrati, ali kao što sam mnogo puta pisao, ne smije se toliko previše truditi jer ćeš izgoriti. Pogledate li danas Cirie kako igra, pa koja je to mirnoća sa smiješkom na licu. Trudi se i ona, ali ne izgori kao Zeke koji je tipičan primjer modernog Survivor playera čast izuzetcima.
Kao, moramo raditi velike poteze. Ne, ne trebate. Ovi moderni igrači su ovisni o tome da svaki jebeni TC naprave neki veliki potez. Velikih poteza kod pobjedničkog igrača ili nekog igrača koji dođe među zadnja četiri morqa biti svega par. Sve ostalo laganini.
Fali mi rite of passage na kraju. Fali mi i intro. Fale mi i izazovi jedenja svakakvih živina iako su to pokušali ubaciti prije par godina, ali i dalje toga više nema. Pa zašto? Čemu? Ovo je jebeni Survivor i koliko god Ozzy failao u strateškoj igri, budite sigurni da je on jedan od rijetkih igrača koji jesu stvoreni za ovu igru koja se zove
Survivor. I jebeno sam ljut kada takav igrač ispadne, koji je sad oborio rekord kao igrač koji je najviše dana proveo u Survivoru. Kralj izazova, koji voli ovu igru, ostao joj je vjeran i onda bude izbačen od strane Debbie. Tužan sam. Nisam navijao za Ozzya, ali kad vidim kako ispadne tužan sam.
Prije je i u ovoj igri bilo nekog respecta, danas na kapaljku. Svi nešto žele raditi velike poteze. Evo, jedino je Brad ove sezone od ovih modernih igrača koji pokušava igrati na old school način i zato ima šansu za pobjedom. Kontrolira svoje pleme na jedan suptilan način radeći poteze tu i tamo, a opet ovi iz drugog plemena vide tko je najvćea prijetnja. Brad je ime koje su govorili. Ne Debbie koja je napravila ovaj velik potez. Ne Debbie već Brad.
Igra se promijenila, evoluirala je to je sigurno, ali po meni ne na bolji način. Previše je tih jebenih skrivenih idola, trebaju to malo smanjiiti. Idoli sužavaju opcije i daju ti manje paranoje. Ajmo vratiti jednu sezonu bez idola pa ćete vidjeti koliko će se socijalna igra promijeniti. Čitao sam statistiku na onoj australskoj Survivor stranici OZ da su old school Survivori u prosjeku bili najuspješniji oni socijalni igrači. Radi čega? Nije bilo idola ili u početku poslje 11. sezona nije bilo toliko puno idola.
Ima toliko toga stvari u ovoj igri koje volim i koje polako nestaju. Definitivno se treba nešto promijeniti. Trebaju te sitne stvari vratiti da se vrati stari šarm ove igre. Trebaju nekako početi stavljati igrače koji će cijeniti staru igru i vratiti gdje joj je mjesto. Jeremy u onoj sezoni kad je pobijedio. Iako moderan igrač, pravi je primjer starog Survivor igrača. Koliko bi samo bilo dobro da je u sezoni što više takvih igrača. Plemena bi opet postala pamtljiva i svašta nešto.
Haha, jebena Debbie...