I što reći Zemljani moji osim da Kraljica ostaje Kraljica. Ovo su epizode zbog kojih je Sandra među top 3 najbolja igrač koja su ikad kročila ovom prekrasnom igrom. Tony je all time igrač i obožavam ga. Atraktivniji je igrač od Sandre, ali ali ali protiv Sandre se ne igra tako. To je najveća greška koju neki igrač mogao napraviti. To je i Russell saznao kad ga Sandra nije jebala ni pol posto. To je i i jedan od najvećih villaina ikada saznao, legendarni Fairplay.
Zašto se ne igra tako? Zato što se SWandra nikoga ne boji, doslovno se nikoga ne boji. Neustrašiva, taktički genijalac bez dlake na jeziku i opet nekako joj to prolazi. Novak kaže
Gledao sinoc premijeru uzivo i nisam mogao sinoc komentarisat bio sam pod utiscima,pa da pocnemo
Spoiler for Hiden:
Odlicna premijera i jedva cekam dalje bit ce ovo ja mislim odlicna sezona.Prva epizoda i odma ludi Tony trci po plazi i svima govori da ide da trazi idol,pa sta radi ovaj covjek,obozavam ga.Onda njegovo kopanje spybunkera i onda Troyzan komentarise
. U izazovu su bili katastrofalni i zasluzeno izgubili.Svi su se slozili da treba Cieru da izglasaju jer je prva pocela da pokazuje prstom,steta stvarno mi je zao jer je bila dobra u 27 ali vec u 31 previse napadna i sad u ovoj sezoni niko joj nije vjerovao plus slaba u izazovima i ode,a Jeff je nju prognozirao za pobjednika.Pocinje druga epizoda i Tony i Sandra saradjuju pa nije moglo bolje od ovoga skupili su 5 ljudi i sve top ali onda Tony nemiran u 4 ujutro se glupira onuda se sunja
i malo je sav onaj razgovor izmedju Sandre i Troyzana nekako zbrzan i Tony mislio da ce Sandra ici protiv njega i tu je sve propalo kako mi je zao bilo je potencijala za dobar nastavak sa njih dvoje na celu.Borba izmedju njih dvoje odlicna i na kraju ode Tony pi pi pi.Malo je nepotrebno bilo ono Sandrino na kraju a i kod nje mi samo smeta sto je previse napadna sa ja sam kraljica itd itd.Sto se tice Varnera odlican je bio sem u izazovima.Nesto smo vidjeli i od Caleba.Sto se tie ovoga plemena vrlo sam zadovoljan,Troyzan takoodje dobar.Malcolm mi se najvise svidja od svih ostalih i sada cu njega da pratim sta ce uraditi.
Sto se tice drugog plemena necu o njima mnogo jer nisu bili u centru paznje.JT dobro stoji,Tai katastrofa ne znam sto su ga vratili.Ozzy i Cirie nastavljaju duel od prije 8 godina,Cirie pokusava nesto da uradi ali jednostavno je oznacena kao legenda i svi je se plase i mislim da nece daleko.
To bi bilo to za sad i jedva cekam dalje.
I shvaćam zašto misliš da je to nepotrebno. To bi bilo nepotrebno da je bilo koji drugi igrač tako nešto rekao, ali ovo je Sandra. Ona od prve svoje sezone legendarne sedme sezone se tako ponaša. Ona će ti reći sve u facu pred svima ma kako to ružno zvučalo i izvući će se s time i doći do kraja. Ma da i ove sezone ne dođe do kraja, Tonija je satrala kao nitko prije. Zdrobila ga je sa svojom igrom. Pa jeste vi ovo vidjeli što Kraljica napravi. Prvo vrhunski onlineri
"ima stara izreka Kralj si sve dok ne dođe Kraljica. E pa sad sam ja ovdje" a tek face ostalih na TC-u. Neprocjenjivo kada Aubrey, Malcolm, Caleb i ostali shvate sa kakvom igračicom igraju i što je upravo napravila.
Sandra je takva. Savršena under the radar igračica, ali čim joj staneš na žulj pa makar bio igrač poput Tonija, ti si prošlost što je još jednom dokazala. Prošlost ma da si bog isus nisi joj ravan. Ta volja, želja da te slomi, da bude bolja od tebe je neviđena u Survivoru. Michaela je takva, ali se još nije dokazala. Meni je Michaela draga igračica i nadam se da će daleko dogurati, ima jako sličnu igru kao Sandra i ne boji se nikoga. Njih dvoje ako se spoje uz Troyzana, Hali i Jeffa to će biti jedan od najjačih alliancea ikada viđenih, ali nažalost vidimo u promou za iduću epizodu da već razmontiraju plemena.
No, dosta o Kraljici Sandri, ajmo malo o drugom plemenu. Prije nego što počnem o drugom plemenu, pohvalit ću i Tonija i jako mi je žao što je ispao. Toni je kao što sam rekao all time igrač i da je dogurao ovu sezonu daleko, ja bih ga odmah stavio u mojih prvih 5 igrača. Ovako mi je izmedu 6. i 8. mjesta. Stvar je u tome da i mi stariji gledatelji koji prate Survivor od samih početaka znamo što su sposobni old school igrači poput Sandre. I zato nije slučajno da su najbolji igrači ikada (Robfather, Sandra, Parvati, Brian, Ritch, Cirie) oni koji su old school i koji će se uvijek naći prvi na listama od survivor stručnjaka i običnih gledatelja. Razlog tome leži jer su oni šrošli sve, ne govori se bez razloga u svim aspektima života da je old school uvijek bolje jer osobe koje su prošle tako nešto su tvrđi, odlučniji u životu. Tony je fantastičan igrač, ali nije prošao to što su oni prošli. Ipak, uživao sam s njim kroz ove dvije epizode. Opet se ponašao ludo, paranoično, gradio bunkere hahahahaha, ali jebiga bio je preekstreman.
Drugo pleme. Ozzy očekivano odličan u izazovima, taman da im da prednost tako da ovi na kraju završe posao. Ljuti se na Cirie zbog onog štop se dogodilo prije 8 godina, ali ovo je nova igra. Cirie nije villain i to Ozzy mora shvatiti, ali pošto znamo da se radi o lošem strateškom i socijalnom igraču sumnjam da će on to shvatiti. Svaka mu čast na izazovima, ali ovo ostalo nula bodova. Vidjet ćemo kako će Cirie uspjeti jer nije uspjela ono što je Sandra uspjela u svojem plemenu, ali opet Sandra je bila prisiljena jer su dvaput gubili tako da tek trebamo vidjeti potez od Cirie. Ako idući put idu na TC Ozyy, mislim da bi on mogao letjeti. Ili čak Caleb jer je na ivici.
Evo i recap od Cesternina
Koliko Sandra može daleko? Bez obzira što je napravila u ove dvije epizode, skeptičan sam jer je iapk pobijedila dvaput i ne vjerujem da će baš tako daleko. Nadam se da nisam u pravu.