Pa jaca je postava bila u 8.sezoni nego u 20oj
Apsolutno. Nemojmo zaboraviti da je Survivor tada bila još uvijek mala obitelj. Nije zaigralo puno igrača i izdvojit najbolje je bilo lakše nego danas. I kao što je jednom Jerri rekla, "svi smo bili obitelj i svi smo se znali" družilo se drugačije i kad je 8. sezona došla znamo što se dogodilo koliko je brutalna i surova bila. Igrački najbolja ikad sezona. Bez idola i mnogo teže. Zato svi koji su igrali govore da im je to bila najteža sezona. Mnogo prijateljstva uništeno.
8 sezona medju najboljim sezonama. Nema Russela
Apsolutno. Kad nema te prevare, sve je bolje. Jednostavno kad vidim kako svaki put isto igra, svaki put jedno te istu grešku radi pa namještanja sa idolima smiješan igrač. Njega ne mogu ni zamisliti u takvim sezonama kao što je 8.
bez idola bi bio, pa pa prije mergea
Al se radujem 34. sezoni. Baš me zanima koje će igrače vratiti. Možda bi mogli Tonija. Bit će mu mnogo teže igrati nego prvi put.
Pa ozbiljnije se igralo bez HIIa koji je po meni najveca glupost u Survivoru, ovo bi trebalo da je socijalna igra.
A to sto ti pricas, 4-5 se dogovore, pre je to bilo vidljivo u HvsV nego u AS jer u HvsV su villaini poizbacivali heroje na startu mergea i zavrsili posao.
Rob i Amber su prodavali ljude iz alijanse u All-Staru
Bez HIIa je naravno teže. Najjači su mi ovi koji su tek ove godine pogledali Survivor i onda prodaju muda pod bubrege čast izuzetcima kao što je Novak
ali kada ti svi koji su igrali govore jedno te isto i objasne jer ipak su oni ti koji imaju uvid u sve to, onda naravno da su oni u pravu.
HII je dobar radi atraktivnosti. Atraktivnija je igra, ali atraktivnije ne znači bolje. Bez HII-a ti se moraš potrudit i kao što kaže Capone, Survivor je ponajprije socijalna igra. Survivor je došao kao sociološki eksperiment. Onda dolazi strategija i na kraju izazovi.
Još jedna preporuka za evoluciju Survivor od Cesternina. Preko 80 sati analize i razgovora samo za prvih 10 sezona