Za 15 minuta počinje Cesterninov podcast
http://robhasawebsite.com/survivor-2016-kaoh-rong-season-32-premiere-recap-review-podcast-february-17-know-it-alls/ Stephen se vratio kao sukomentator.
Sad ću uskoro dati i ocjene.
EDIT:
Jako dobra i zabavna prva epizoda. Ne vidim nikoga kao pobjednika, a često znam odmah na početku vidjeti u nekoliko igrača ko bi mogao doći do kraja, ali ovdje nekako baš i ne iako ima onaj iz Brain plemena kaj radi sa sladoledom.
Uglavnom, idem na ocjene. Prvi put sam počeo ocjenjivati prošle sezone i lakše mi je tad bilo jer su bili povratnički igrači, a sad svi novi. Ali dobro pamtim detalje pa već imam u glavi slike vizualizirao si sve.
Da ponovim kako ocjenjujem. Od 1 do 10 te svaki igrač počinje od sredine. Znači od 5/10 jer čim je u Survivoru, već imaš 5 bodova. Ako neki igrač nije napravio ništa. Ni loše ni dobro, ostaje na petici. Napravio nešto loše, ide niže, a nešto dobro ide prema gore ocjena. Ovdje neće biti velikih ocjena jer nitko nije iskakao. I ocjenjujem samo za trenutnu epizodu tako da ako jedan igrač odigrao odlično, ocjenjujem ga s odičnom ocjenom. Ako u 5. epizodi odigra loše, dobit će lošu ocjenu.
BRAINS PLEMEPeter 6.5 - to je onaj doktor koji je isti kao Obama. Napravio alliance i izazov.
Neal 7 - on me se nekako najviše dojmio u ovoj epizodi. Bio glavni zadužen za stvaranje alliancea.
Debbie 4 - glavna za izbacivanje i sama si je kriva.
Aubry 5 - to je ona kaj je dehidrirala. Ništa loše niti ništa dobro.
Josehp 5 - isto
Elisabeth 6.5 - isto u tom allianceu i izazov.
Ocjena za Brains pleme:
5.6BEAUTY PLEMETai 4 - presmiješan je lik. Mogao je dobiti bolju ocjenu, ali sjebao se i umjesto da je najvoljeniji tamo, sad im je glavna meta. Nadam se da će ostati.
Nick 5 - izgleda i ponaša se ko neki kreten. Ništa loše niti dobro.
Anna 6 - sklopila alliance i trenutno vode kolo.
Michele 6 - sklopila alliance i trenutno vode kolo.
Julia 6 - sklopila alliance i trenutno vode kolo.
Caleb 5 - isto kao Nick.
Ocjena za Beauty pleme:
5.3BRAWN PLEMEKyle 6 - dobio bi sedmicu, ali bili su na TC-u. Ponaša se ko debil, ali ova trenutna igra mu je idealna za svoje pleme. Morat će promijenit igru za merge, ali za njegovo pleme ovako pasivno agresivan mu dobro stoji.
Darnell 5 -
Jennifer 4 -
Alecia 3 - što reći
Scot 6 - isto kao Kyle
Cydney 5 - jako je slatka
i nije se dala. Drago mi je vidjeti kad netko ima svoj stav i sa tim stavom bolje stoji od Alacie iako bi trebala biti iza nje jer nije odustala od Darnella.
Ocjena za Brawn pleme:
4.8Od druge epizode počinje zbrajanje. Tad će biti sve jasnije.
Evo, počeo podcast. Lijepo je opet slušati Cesternina i Stephena.