Zavrsio HvV
Spoiler for Hiden:
U 11 Heroji su mogli da okrenu igru ali ih je izdala Candice koja po mome misljenju nije trebala biti u Heroje,otisla Amanda.U dvanaestoj 2 TC-a na prvom izglasana Candice,platila za idaju,a na drugom izglasana Danielle,Russell vidio da su previse bliske i smakao jednu.Russell i Rupert se malo porijeckali.U trinaestoj ode Rupert bio je dobar.U poslednjoj ode Colby,poslednji Heroj,ocekivano,a nakon njega Jerri,Russell mislio lako ce pobijedit.Na kraju pobijedi Sandra,ta njena under the radar igra se isplatila,nikom se nije zamjerila,odradila par tihih poteza i eto drugi put osvojila.Russell nijedan glas jednostavno ispizdio je svakoga.Parvati je bila dobra,mogla je i ona lako pobijedili,mislim da bi realnije bilo da je ona pobijedila ali dobro.Dobra sezona sa par odlicnih poteza,sjajnih scena i momenata.
Sledeca je Nikaragva,vidjecemo valja li cemu.
Colbya sam uvijek cijenio iako je svakim novim pojavljivanjem bio sve slabiji, ali prvi pravi istinski heroj. Evo, ima i gore gledanost. Njegova prva sezona Australija je najgledanija sezona Survivora. Meni najbolji prvi cast ikad. Praktički svi igrači su postali zvijezde u americi. Roditelji su davali svojoj djeci imena Colby koliko je on bio popularan
Ovo mi je njegova najdraža scena iz HvV
Gledaju manje, a i više je proširenih mreža. Tada je internet rastao, a facea i sličnih stranica nije bilo. E da mi se opet vratit u to vrijeme.