Uh uh, dosta se toga desilo.
RI -
I naravno,
Yulova teorija
IC - iliti kako je
Cain ubio
Abela na
Survivor način
Da vidimo sad
alliance i koliko ih ima. Zasad dva, ali znamo da ih ima mnogo više jer će se netko prebacivati.
Božica Tina,
Katie,
Vitas,
Monica Tyson,
Gerv,
Laura Milf,
Ciera,
Caleb,
Hayden TC - najbolji
blindside ove sezone.
Spoiler for Hiden:
Ode
Bog Ares i žao mi je. Želio sam da što duže ostane, ali što je tu je.
Vitasova faca i kad kaže u promou za iduću da kako jedva čeka osvetu
Jeff:'Gerv what is going to be different after the vote?
Gerv: 'For the Smart players nothing
Po meni
Tyson odlično igra. Lik nije kompletan kao neki drugi igrači, ali biti kompletan ne znači da si automatski bolji. Ti možeš biti dobar u svim kategorijama, ali kad je netko drugi odličan u samo jednoj, to je dovoljno da daleko doguraš. Kategorija u kojoj je
Tyson tako odličan je
nepredvidljivost. Jednostavno mu to dosta pomaže i igra žestoko i direktno. Upravo je s takvom igrom preveslao
Boga Aresa da se osjeća sigurnim kraj njega. Daleko će on. Da, zabijati će noževe u leđa, ali dogurati će daleko. A i ne zaboravimo da je našao
HI. To mu daje još novih opcija, ali isto tako smanjuje još više starih opcija. Još jedan razlog zašto je strategija bolja kad nema
HI.
Božica Tina s druge strane ako brzo nešto ne smisli, odlazi
I sad mi je jasno zašto je ova sezona odlična. Zato što podsjeća na ranije sezone. Stratetgija jako podsjeća na starije sezone. I još kad sam vidio promo za iduću epizodu i da će jedan od izazova biti
food challenge (crvi, bube, kukci, pokvaren hrana...) u old school stilu. Jedva čekam.
Ako se ovako nastavi, ovo će biti jedna od najboljih novijih sezona.
Survivor After Show -
Parvati ugostila posljednjih dvoje koji su ispali.
Survivor Blood vs Water Episode 8: The Know-It-Alls Recap Cesternino i
Stephen. Dosta su toga rekli. Vrijedi poslušati.
Miko, pratiš ih na twiteru?
svi oni imaju twiter.
Vitas i
Kat se "posvađali"
Vytas Baskauskas ?@vytasyoga 22m
@KatEdorsson true. You've played Survivor for a lot longer than me. How many times have you worn the individual immunity necklace?
Kat Edorsson ?@KatEdorsson 38m
@vytasyoga 34 days in the game and a returning veteran, 17 days! Ill be okay <3 xoxo!
Vytas Baskauskas ?@vytasyoga 46m
@KatEdorsson unfortunately you don't understand what this game is about! #gameoftrust
Kat Edorsson ?@KatEdorsson 1h
If I hear the word "trust" @vytasyoga one more time I`m going to puke! A pazi
Russella...
Russell Hantz ?@russellhantz 56m
The "Russell seed" never leaves your mind Laura lmao !! #Survivor #bloodvswater Ili ovo...
Ciera ?@cieraeastin 46m
@KatEdorsson @vytasyoga we should all take lessons from v... He is obviously the best player to ever play survivor.
Vytas Baskauskas ?@vytasyoga 43m
@cieraeastin @KatEdorsson not even close. @JohnMCochran could name at least 50 better than me!
James Bhara ?@Bhara99 42m
@vytasyoga @cieraeastin @KatEdorsson @JohnMCochran Boston Rob says hello
Ciera ?@cieraeastin 41m
@Bhara99 @vytasyoga @KatEdorsson @JohnMCochran I was being sarcastic. Malo slika
I za kraj prisjetimo se kako su prije izazovi izgledali. Koliko je to samo bilo psihički i fizički teško
Najnoviji intervju s legendom
Probstom http://insidetv.ew.com/2013/11/07/survivor-blood-vs-water-jeff-probst-episode-8/