Već sam napisao prije, meni je
Brian Heidik u top 5 Survivor igrača. Nevjerojatan je
Moram ovo opet staviti
I jedan od jačih komentara od jednog fana
"The only survivor that gives me chills. I loved him when I watched this season, but now after almost 20 seasons later, and looking back at these episodes knowing about his actions, it is quite scary how good he was. Almost like a psychopath manipulating his unaware victims. One of the best players ever, but with the most frightening intentions. Even Russell feels normal compared."I
Thailand je među lošijim sezonama što ne znači da je loša. Nema loše sezone Survivora. Ja u svakoj uživam. Nekad manje, nekad više.
Što se tiče
Redemption Islanda. Meni je ta sezona među najboljima. Iako je jednosmjerna, imam svoje razloge zašto kod mene zaslužuje najviši rang. Prvi razlog je svakako
Boston Rob i najbolja igra ikad odigrana od nekog igrača. Strategija, izazovi i socijalna igra. S tim da je u
All Starsu imao jednu od najboljih strategija. Drugi razlog je sami
Redemption Island i
Matt. Na početku mi se ta ideja nije svidjela, ali kad sam vidio kakvu je
Matt imao volju, uživao sam i navijao za njega da što dulje ostane. Uspio je nemoguće. Treći razlog je možda i najbolji
blindside u Survivor povijesti od strane
Bostona Roba.
I zadnji razlog, ali ne najamnje važan je Phillip, najluđi Survivor igrač ikad. Coach je odmah iza njeg. On i njegove priče, za anale.
Ali da odmah kažem. Nekad volim jednosmjerne sezone (
Redemption Island), a nekad mi je među najlošijim sezonama (
Thailand).
Isto vrijedi i za sezone koje imaju više jačih natjecatelja. Obožavam
All Stars i
Cook Islands, a ne volim
HvV.
Slažem se za
Nicaragua i
Gabon.
Što se tiče izbora za iduću sezonu.
Amazon - najbolja od ove tri spomenute sezone. 9/10 od mene. Najveći razlog je
Cesternino i njegova sjajna strateška igra + poigrava se sa svima. Nije kao
Brian već se tip cijelo vrijeme šali pred kamerama. Uvijek ćeš imati osmijeh na licu kad god ćeš ga vidjeti. Drugi razlog su ženske. Ok, i njihove legendarne scene u izazovima. Maslac od kikirikija je jedna od najboljih epizoda u Survivoru
ma prezanimljiva je sezona.
Fiji -
Yau-Man ko njega ne voli. I to je sezona koja je imala bogate i siromašne. Imali smo jedno bogato pleme i jedno siromašno pleme. Zanimljiv ideja.
Vanuatu - razlog zašto sam stavio
Fiji ispred
Vanuatu je zato što je puno simpatičnija sezona, ali ne i strateški bolja. Vanuatu je sezona koja je dala par odlinčih likova.
Eliza,
Ami,
Chris i
Rory mi je bio dobar. Ali pazi, igra se tek počela igrati od 6., 7. epizode. Malo prije
mergea. Lokacija mi i nije bila nešto. Recimo,
Amazon isto nije nešto sunčan, ali ima ono nešto i zbog toga je poseban. Da ne duljim. Jedna riječ:
CHRIS isto kao Brian, jedan od najantipatičnijih igrača. Ne znači ako ga izdavajam da je pobijedio, to ne govorim
samo ga izdvajam zbog pakleno dobre strategije. Igrač koji je svakom epizodom rastao u igri i prilagođavao. I
Eliza na kraju. Jedna od onih igračica kojo nikako ne možeš vjerovati u niti jednom trenutku.
Eto, uživaj
E da, jesi gledala
Cook Islands?