Autor Tema: Gossip Girl - arhivirana tema. Postoji nova.  (Posjeta: 108074 )

0 članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Noah

  • Prevoditelj
  • Senior član
  • ****
  • Postova: 652
  • Spol: Muški
Gossip Girl - arhivirana tema. Postoji nova.
« : 21.02.2008. 00:09:32 »



Based on the popular book series of the same name, this drama gives viewers a peek into the world of privileged teenagers on an elite private school in New York City. The story is written by The O.C.'s Josh Schwartz and Stephanie Savage, and directed by Mark Piznarski who has worked on series like Everwood and Veronica Mars.


« Zadnja izmjena: 02.04.2009. 00:09:41 MilanRS »

Offline Djidja

  • Prevoditelj
  • Član
  • ****
  • Postova: 131
Odg: Gossip Girl
« Odgovor #1 : 22.02.2008. 14:45:35 »
Nema na čemu. Samo nek se neko potrudi za 6. i 7.
Pozzzz  ;D

Offline ss90

  • Regularni forumaš
  • *
  • Postova: 21
  • Spol: Muški
Odg: Gossip Girl
« Odgovor #2 : 23.02.2008. 04:06:10 »
inace serija nije losa...

takodje, hvala za prevode!

Offline Toni

  • Regularni forumaš
  • *
  • Postova: 20
Odg: Gossip Girl
« Odgovor #3 : 25.02.2008. 11:07:53 »
fala, fala do neba... ja moran spržit to više na dvd jer mi smeta samo nemogu bez prijevoda, počeo sam 7. prevodit al meni to baš ne ide :) došao sam do 10te minute i uhh...  please, netko nek prevede :(

evo link do te što sam na 10 min stao ako neko želi :) : http://rapidshare.de/files/38670603/Victor__Victrola.srt.html

Offline Toni

  • Regularni forumaš
  • *
  • Postova: 20
Odg: Gossip Girl
« Odgovor #4 : 25.02.2008. 11:12:59 »
e i 6. isto treba, please netko... please...

Offline pejafor3

  • VIP
  • Senior član
  • *****
  • Postova: 1306
  • Spol: Muški
Odg: Gossip Girl
« Odgovor #5 : 25.02.2008. 12:07:14 »
Možete da se organizujete pa da zajedno prevedete ovde na forumu epizode za koje nedostaju prevodi.
Kontaktirajte prevodioca i pitajte da li se slaže da mu pomognete.

Ja ću vam takođe pomoći sa prevodom.


Shave the Cheerleader, Shave the world!

Offline Djidja

  • Prevoditelj
  • Član
  • ****
  • Postova: 131
Odg: Gossip Girl
« Odgovor #6 : 25.02.2008. 13:28:12 »
Stavila sam u upload 11-tu. Nisam htela da prevodim 6. i 7. posto sam mislila da je to neko vec poceo, pa da se ne radi dupli posao. Evo ja cu da pocnem 7-mu, ali mislim da je pored mene prevodila još jedna devojka. Svako ko hoće da pomogne je vise nego dobrodosao. pozzz ;)

Offline Noah

  • Prevoditelj
  • Senior član
  • ****
  • Postova: 652
  • Spol: Muški
Odg: Gossip Girl
« Odgovor #7 : 25.02.2008. 15:21:40 »
Ja bi jako rado pomogel, i pocel sam prevadat, al vec nakon good morning upper east siders...sam odustal  ;D
Jedna od kompliciranijih serija za prevodit, svaka čast vama koji prevodite  ;) ako mogu kak drugačije pomoći, recite

Offline Toni

  • Regularni forumaš
  • *
  • Postova: 20
Odg: Gossip Girl
« Odgovor #8 : 25.02.2008. 18:39:50 »
haha, e da to... priskočiš malo, bar sam ja tako :D nema druge, a svejedno zna se o komu/čemu se radi: bogatoj eliti manhattana :D

Offline Toni

  • Regularni forumaš
  • *
  • Postova: 20
Odg: Gossip Girl
« Odgovor #9 : 25.02.2008. 18:43:44 »
e i možda je bitnije da se počme 6. nego 7. osim ako ne nastavljaš moju :), a inaće tko prevodi gissip sve da znam?

Offline Djidja

  • Prevoditelj
  • Član
  • ****
  • Postova: 131
Odg: Gossip Girl
« Odgovor #10 : 25.02.2008. 19:09:28 »
Nisam nastavila tvoj jer mi je pocetak nesto bio zeznut sa vremenom. A ni je ne prevodim upper east side kao gornja istočna strana, nekako mi trulo zvuči. Mislim, ko god da gleda seriju bar nešto mora da zna o New Yorku, a i ne prevodi se sve bukvalno. Inace ono sto je odrađeno u 7-oj, bar ono sto sam brzo bacila oko je dobro, možeš da uzmeš neku drugu epizodu kao npr tu nesrećnu 6. koju svi zaobilazimo iz nepoznatih razloga, a ako ti treba pomoć samo pusti poruku na forumu. Ja sam u 7-oj stigla do 25-og minuta i nastavljam punom parom  ;)

Offline Noah

  • Prevoditelj
  • Senior član
  • ****
  • Postova: 652
  • Spol: Muški
Odg: Gossip Girl
« Odgovor #11 : 25.02.2008. 20:38:11 »
da, dobro da si preskocila
glupo je prevadat, ja sam znao sto je upper east side, al bilo mi glupo prevest...
a i ima dosta izraza cudnih, sjecam se 3. epke il 4. ja mislim
ss much as a bff can make you go wtf...
bff - to je valjda best female friend, a wtf - what the fuck? mislim da je tak, al ipak kak to prevest?
ili
they do besties better than anyone  :\)

Nisam videl kak ste to preveli jer sam gledal vec davno s eng titlovima, al fakat je komplicirano, pa kak god jeste, dobro bu  ;)

Offline Toni

  • Regularni forumaš
  • *
  • Postova: 20
Odg: Gossip Girl
« Odgovor #12 : 26.02.2008. 00:50:54 »
ok, evo ja počeo 6., do 5. minute i dosta za večeras... sutra navečer nastavim po malo :) ako netko ima želju to brže nek samo javi pa nastavi :D... nadam se da mi neće dosaditi kao i 7... za sada nisam imao problema nikakvih...

Offline Noah

  • Prevoditelj
  • Senior član
  • ****
  • Postova: 652
  • Spol: Muški
Odg: Gossip Girl
« Odgovor #13 : 26.02.2008. 18:02:07 »
Neznam dal se tu smije reklamirati, al napravil sam topic o gossip girl na forum.hr
I naravno stavil reklamu za prijevode online  ;D
Pa ukljucite se vi koji pratite  ;)

Offline Toni

  • Regularni forumaš
  • *
  • Postova: 20
Odg: Gossip Girl
« Odgovor #14 : 27.02.2008. 02:29:35 »
6. prevedena i uploadana :D nije na srbski nego na hrvatski za promijenu, heh, meni ne smeta srbski (osim što mi je komšija urnebesno smiješno) nadam se da i vama cure neće smetati hrvatski...

došao sam do jednog zaključka, ovu seriju se ne isplati pratiti jer je predvidljiva a više nego komplicirana za prevesti, nikad nije bilo pametno...

eto see ya, to je sve od mene :) od sad čekam da vi sve prevedete pa ću tek onda razmislit o skidanju uopće, haha ;) e i nak netko kome brzo ide prevede 12.tu da mogu spržit na dvd, al svejedno... ionako ostatak kad dođe stane na 2. dvd :)

 :\) :\) :\) :\) :\) :\) :\) :\) :\) :\) :\) :\) :\) :\) :\) :\) :\) :\)

Offline Toni

  • Regularni forumaš
  • *
  • Postova: 20
Odg: Gossip Girl
« Odgovor #15 : 27.02.2008. 02:50:05 »
hahahahahahahahhah i upravo san skužija da san uzalud prevodija jer je neko isto prevodija ko i ja 6-tu a još san napisa da ću to ja... al ok, ovo mi je škola... :D

 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D


Offline Noah

  • Prevoditelj
  • Senior član
  • ****
  • Postova: 652
  • Spol: Muški
Odg: Gossip Girl
« Odgovor #16 : 27.02.2008. 03:08:49 »
hahahahahahahahhah i upravo san skužija da san uzalud prevodija jer je neko isto prevodija ko i ja 6-tu a još san napisa da ću to ja... al ok, ovo mi je škola...

Ajd reci koji je tvoj...ja cu tvoj skinuti  ;D
A zasto cekati 12?
Pa sve skupa ce biti 18 epizoda...ja planiram na dvd 1 stavit prvih 10
a na dvd 2 preostalih 8  :)

Offline Toni

  • Regularni forumaš
  • *
  • Postova: 20
Odg: Gossip Girl
« Odgovor #17 : 27.02.2008. 11:18:54 »
hahhahahah, moj je ovaj samo s imenom epizode, ali preporučujem ti njegov/zin bolji je hahahahhahah ;) nema veze, šta je najgore oba su na hrvatski, da je barem jedan na srbski a jedan na hrvatski :D, al istina taj drugi je bolji ipak ja se ne bavim tim prevođenjem, ovo mi je 2-3 epizoda uopće da sam preveo :)

Offline Toni

  • Regularni forumaš
  • *
  • Postova: 20
Odg: Gossip Girl
« Odgovor #18 : 27.02.2008. 11:21:30 »
a zašto čekat 12.? jer mislim formatirat kompjuter i sve pobrisat pa da si uštedim ponovo skidanje, al niš ako ne dođe do subote :), sada mogu i supernatural pržit a to mi je najvažnije, prison break sam već spržio, tu doću titlovi isti dan :)

Offline Noah

  • Prevoditelj
  • Senior član
  • ****
  • Postova: 652
  • Spol: Muški
Odg: Gossip Girl
« Odgovor #19 : 27.02.2008. 13:00:33 »
prison break sam već spržio, tu doću titlovi isti dan :)

al jedna ti je epizoda ostala, 13.  ;D

Offline Toni

  • Regularni forumaš
  • *
  • Postova: 20
Odg: Gossip Girl
« Odgovor #20 : 27.02.2008. 17:17:43 »
da, morao na cd, koji izgleda jednako kao dvd (ne komentirajte) hahahahahahahahha...

;)


Offline Noah

  • Prevoditelj
  • Senior član
  • ****
  • Postova: 652
  • Spol: Muški
Odg: Gossip Girl
« Odgovor #21 : 27.02.2008. 22:36:13 »
da, morao na cd, koji izgleda jednako kao dvd (ne komentirajte) hahahahahahahahha...


omg
i ja patim na to
verbatim color
i 12 epizoda je na dvd-u plave boje
onda ova zadnja mora biti isto na cd-u plave boje  ;D
a ja mislil da sam jedini takav freak

Offline Dweomer

  • Mlađi član
  • **
  • Postova: 50
  • Spol: Muški
  • Bubble/HS
Odg: Gossip Girl
« Odgovor #22 : 28.02.2008. 01:26:25 »
pa pukni onda na dvd-9 ako ne bi da imas na dva medija... nisu toliko skupi TBH
Poz
Bubble/HS

Offline Toni

  • Regularni forumaš
  • *
  • Postova: 20
Odg: Gossip Girl
« Odgovor #23 : 28.02.2008. 01:35:44 »
nisu skupi iman ih u izobilju ali onda je problem šta je prazan napola a i to neke živcira (ni ovo ne komentirajte ako ne patite od toga)...

Offline Noah

  • Prevoditelj
  • Senior član
  • ****
  • Postova: 652
  • Spol: Muški
Odg: Gossip Girl
« Odgovor #24 : 28.02.2008. 02:32:49 »
ja patim zbog ovih novih verbatim dvd-a
odvratni su
ko iz 19. stoljeća
sutra cu ici traziti prodavacicu dal imaju ove stare u zalihi  :\)
« Zadnja izmjena: 28.02.2008. 07:31:46 noah_17 »

Offline Djidja

  • Prevoditelj
  • Član
  • ****
  • Postova: 131
Odg: Gossip Girl
« Odgovor #25 : 04.03.2008. 11:00:29 »
Hvala jadrc-u za 13-tu, ja sam pocela 12-tu ali nesto bas i nemam vremena pa ide spoooro....

Offline drama

  • Regularni forumaš
  • *
  • Postova: 46
  • Spol: Muški
Odg: Gossip Girl
« Odgovor #26 : 30.03.2008. 10:02:46 »
skinuo sam vec 4 verzije 13 epizode i nijedna mi ne radi,cujem samo zvuk,nema slike,prvih 12 sam pogledao bez ikakvih problema,s ostalim serijama koje gledam je sve u redu tako da mislim da nije problem u codecima,jel zna netko sta je s tom 13 tom epizodom?

Offline Djidja

  • Prevoditelj
  • Član
  • ****
  • Postova: 131
Odg: Gossip Girl
« Odgovor #27 : 30.03.2008. 12:12:37 »
I ja sam imala slicnih problema ali sam skinula VLC player (mislim da mu je to naziv) i sve je radilo savrseno.

Offline Noah

  • Prevoditelj
  • Senior član
  • ****
  • Postova: 652
  • Spol: Muški
Odg: Gossip Girl
« Odgovor #28 : 30.03.2008. 13:32:15 »
ja gledam u bs playeru i sve mi je normalno  ???

Offline Noah

  • Prevoditelj
  • Senior član
  • ****
  • Postova: 652
  • Spol: Muški
Odg: Gossip Girl
« Odgovor #29 : 22.04.2008. 21:02:08 »
Došla je nova epka
1x14

Jeste gledali?

Hoće li i dalje ista ekipa prevodit?
Ako treba da se ukljucim i pomognem  ;D

Tags: