Ja sam ovu seriju poceo gledat tako sto sam otisao u dvd klub i ne znajuci sta da uzmem koji film ili seriju, ugledam dvd omot sa Tonijem i ne znam sta mi bi uzmem i dignem prvu sezonu iako pojma nisam imao ni kakva je serija ni o cemu je, znaci bas nista
Kad sam krenuo gledat prve 2 ili tri epizode smorile me scene sa psihijatricom i malo falilo da odustanem, medjutim nastavim gledat i posle je sve istorija
Kad se samo setim kako sam skidao epizode sa neta preko bearshera brzinom 12 kilobajta
skidalo mi je nekih 20tak sati ja mislim po jednu onu obicnu epizodu ... odgledam ujutro epizodu i odmah stavljam sledecu da se skida za sutra dan
najgore mi je bilo kad sam odgledo 2. sezonu i posle nigde nisam mogao naci dalje sezone a navukoh se ko ... medjutim saznadoh da to moze da se skida sa neta i tako sam i poceo skidat serije ...
Ja recimo kad sam pratio ovu seriju tema na forumu nije ni postojala, ja nisam mogao vjerovat reko kako dobra serija a ni temu nema Serija je zavrsena 2007. godine koliko se sjecam, a tema ova otvorena je mjesec ipo dana do pocetka 2012. godine. Serija je dosta slabo bila gledana, tek kad je krenula na RTS malo se pocelo pricati o njoj ...